Wonder Lolita, by Maria Dana Simion, la BFW

Wonder Lolita, by Maria Dana Simion, la BFW

“Wonder Lolita” este un brand tânăr, înființat de Maria Dana Simion la București, în anul 2008, un brand care se remarcă printr-o combinație perfectă de romantism și inocență copilarească. 

Activitatea Mariei Simion în modă a început prin câteva colaborări cu o prietenă care avea deschis un mic atelier. Acolo mergea cu ideile, schițele și materialele, iar prima sa creație a fost un sacou cu puternice influențe rococò, care în continuare este unul dintre cele mai bine vândute produse ”WonderLolita”, datorită detaliilor.

Atunci când creează, designerul Maria Dana Simion și-a ales drept obiectiv crearea unei lumi de basm, pe care vrea să o împărtășească și femeilor care îi poartă hainele, iar numele de „Wonder Lolita” a fost ales având ca sursă de inspirație „Alice în Țara Minunilor”.

Brand-ul „Wonder Lolita” a ajuns și la Milano, invitația fiind lansată de Business in Fashion Milano, cea mai mare comunitate fashion din lume, ce întrunește nume importante din industrie, precum Elena Scotti (Costume National), Giuseppe Ceccarelli (redactor Vogue), Romina Toscano (director Dmoda). Maria Simion este primul designer român acceptat în această comunitate și și-a expus creațiile în cadrul Festivalului de Cinema Milano 2011.

„Wonder Lolita” se adresează femeilor care aleg să fie naturale, senzuale și interesante, dar fără să își piardă din inocență.

Pentru mine provocator nu inseamnă să arăți cât mai multă piele, ci să ai un stil vestimentar care să îi determine pe cei din jur să facă un pas înapoi!” – Maria Dana Simion.

Atuurile ținutelor „Wonder Lolita” sunt originalitatea și faptul că acestea sunt create în număr limitat, aproape exclusiv. Una din caracteristicile brandului este atenția la detalii, iar finisajele creațiilor sunt de o calitate ireproșabilă.

Atelierul Wonder Lolita este cea de-a doua casă a Mariei acum, ea amenajând spațiul în așa fel încât orice femeie care îi trece pragul să se simtă ca într-o lume de poveste. Hainele create de Maria pot fi găsite în showroomul din București, B-dul Magheru 35, ap 36, etaj 3, sau pot fi comandate de pe site-ul designerului, www.wonderlolita.ro.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*