Westwood: Michelle Obama nu are nicio idee despre modă

Westwood: Michelle Obama nu are nicio idee despre modă

Creatoarea de modă Vivienne Westwood a criticat într-un interviu recent felul în care se îmbracă Michelle Obama, declarând că articolele vestimentare purtate de prima doamnă a Americii sunt „îngrozitoare”.

Renumita creatoare de modă britanică a spus că nu este deloc o admiratoare a hainelor purtate de Michelle Obama şi consideră că soţia preşedintelui american „nu are absolut nicio idee” atunci când vine vorba de modă, relatează femalefirst.co.uk.

Să nu vorbim despre ea, e îngrozitor ceea ce poartă. Nu vreau să vorbesc despre asta. E o doamnă care arată bine, dar nu are absolut nicio idee despre hainele care i se potrivesc„, a spus Vivienne Westwood, într-un interviu acordat publicaţiei The New York Times.

Există însă o fostă primă doamnă a Americii pe care creatoarea britanică o admiră, iar aceasta este Jackie Kennedy.

Jackie Kennedy a fost cu totul altceva – hainele pe care le purta ea trebuiau întotdeauna să i se potrivească şi să reprezinte în acelaşi timp articole vestimentare care să ajute oamenii să fie mai fermecători. Pentru asta există industria modei. E acolo pentru a ajuta, nu doar pentru a te face să pari mai conservator„, a declarat Westwood.

Luna trecută, Vivienne Westwood a criticat-o şi pe ducesa Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii, spunând că ducesa de Cambridge trebuie să înveţe să îşi recicleze hainele pe care le poartă.

Cred că ar fi minunat dacă ea ar purta aceleaşi haine de mai multe ori, întrucât acest lucru ar fi benefic pentru mediul înconjurător şi ar transmite astfel lumii un mesaj pozitiv. Dacă tot îţi dai osteneala pentru a-ţi cumpăra haine care să ţi se potrivească, atunci ar trebui să le porţi de mai multe ori. Nu e nevoie să porţi o rochie roşie într-o zi, pentru ca în ziua următoare să porţi o rochie aproape identică, dar de culoare albastră„, a declarat Vivienne Westwood.

Vivienne Westwood s-a născut pe 8 aprilie 1941 şi este considerată una dintre cele mai originale creatoare de modă din Marea Britanie, find renumită pentru includerea în haute couture a multor elemente preluate din stilurile modern punk şi new wave.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Oscar de la Renta nu vrea să o îmbrace pe Michelle Obama - FashionTV Romania

  2. Stephan Pelger, poveste de succes - FashionTV Romania

  3. Modă florală cu mesaj ecologist | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*