Victoria’s Secret 2013 – primele imagini

Victoria’s Secret 2013 – primele imagini

Flirt între “îngeri”, trupuri perfecte, explozie de culoare, tinereţe şi costume de milioane de euro, aşa poate fi descrisă pe scurt prezentarea Victoria’s Secret 2013.

Show-ul a fost înregistrat de postul de televiziune CBS şi va fi difuzat, la 10 decembrie, în 180 de ţări.

Frumoasa balului a fost manechinul Candice Swanepoel, îngerul în vârstă de 25 de ani care a prezentat, la Lexington Avenue Armory, în New York, sutienul-bijuterie în valoare de 10 milioane de dolari.

FOTO Daily Mail 

Încrustată cu 4.200 de pietre preţioase, extravaganta piesă de lenjerie intimă botezată “The Royal” a smuls ropote de aplauze din partea invitaţilor care au avut şansa să o vadă de aproape. Candice a mărturisit că este copleşită de emoţii înainte de a păşi pe scenă, dar îngerul Victoria’s Secret s-a descurcat admirabil în prezentare, au scris jurnaliştii de la Daily Mail.

FOTO Daily Mail 

La rândul ei, modelul brazilian Adriana Lima, unul dintre cele mai bine cotate manechine din lume, mămica a doi copii, şi-a afişat trupul fără cusur şi a făcut furori într-o ţinută cu pene roşii ca focul, asortată cu deja celebrele aripi de înger.

FOTO Daily Mail 

Alessandra Ambrosio, o veterană a show-urilor Victoria’s Secret, a trimis săruturi publicului entuziasmat de frumuseţea manechinului.

FOTO Daily Mail 

Adriana Lima a defilat într-o costumaţie brodată cu cristale Swarovsky în cadrul secţiunii Invazia Britanică, pe acordurile unei piese interpretate de cântăreaţa Taylor Swift.

FOTO Daily Mail 

Modelul Lily Aldridge a adus un omagiu Scoţiei, îngerul fiind înveşmântat într-un tartan stillizat în binecunoscutul stil Victoria’s Secret, ansamblu din care nu a lipsit o pereche imensă de aripi cu aplicaţii de material în carouri.

FOTO Daily Mail 

Frumoasa Behati Prinsloo a jucat rolul unui ofiţer care, cu siguranţă, ar distrage atenţia oricărui inamic pe câmpul de luptă.

FOTO Daily Mail 
Lindsay Ellingson, mândră că a prezentat singurul costum printat 3D din cadrul colecţiei.

FOTO Daily Mail 

Adriana Lima, un înger damnat

FOTO Daily Mail 

Senzuala Doutzen Kroes a fost vedeta secţiunii “Paris” a show-ului

FOTO Daily Mail

Aripile în stil gotic purtate de Alessandra Ambrosio s-au numărat printre cele mai spectaculoase creaţii de pe podium.

FOTO Daily Mail 

Karlie Kloss, un fluture exotic care s-a infiltrat printre îngerii Victoria’s Secret


FOTO Daily Mail 

Deşi au jucat rolul de regine de gheaţă, solista Taylor Swift şi modelul Lily Aldridge au încins atmosfera cu micile flirturi afişate pe scenă.

Sursa: Adevărul

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*