Vanessa Paradis, imaginea H&M la 40 de ani

Vanessa Paradis, imaginea H&M la 40 de ani

Cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis pare că a trecut cu brio peste despărţirea de Johnny Depp, ea fiind implicată din ce în ce mai multe proiecte profesionale.Vanessa a acceptat să devină, la 40 de ani, imaginea firmei suedeze H&M.

Actriţa a acceptat să fie imaginea colecţiei Conscious H&M, care a fost creată astfel încât să susţină protejarea mediului înconjurător. „Sunt bucuroasă să iau parte la campania Conscious de la H&M. Şi eu mă străduiesc să fiu conştientă atunci când fac cumpărături. Tocmai de aceea garderoba mea este în mare parte vintage. Îmi place acest stil pentru că este prietenos faţă de mediu. Îmi place să folosesc şi să refolosesc hainele vechi„, a declarat actriţa Vanessa Paradis într-un comunicat.

Vanessa Paradis s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă Johnny Depp la începutul anului 2012, după o relaţie care a durat 14 ani. Potrivit presei internaţionale, relaţiile dintre Johnny Depp şi Vanessa Paradis au rămas amiabile, iar Johnny a cumpărat cu 4,4 milioane de dolari o vilă în stil mediteranean cu cinci dormitoare, la Los Angeles, în exclusivistul cartier Mulholland Drive, pentru Vanessa şi cei doi copii ai lor.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Beyonce Knowles a devenit imaginea H&M - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*