Trucuri despre cum să te îmbraci să pari mai slabă

Trucuri despre cum să te îmbraci să pari mai slabă

Femeile care nu au un corp de model şi vor să ascundă kilogramele în plus, pot recurge la anumite trucuri – iluzii optice obţinute prin modul în care sunt dispuse anumite culori sau graţie folosirii unui anumit tip de imprimeu.

Editorul britanic de modă Eliza Scarborough a făcut pentru publicaţia Daily Mail o serie de recomandări pentru femeile care vor să se îmbrace astfel încât să dea impresia că au talia sau şoldurile mai mici, un bust nu atât de generos ori chiar picioare mai lungi.

Şolduri mai înguste

Această fustă-creion va crea impresia de şolduri mai mici prin simpla dispunere a imprimeului floral pe lateralele piese vestimentare. Pentru un efect maxim, în partea de sus trebuie să purtaţi un pulover sau o bluză cu guler-bărcuţă, într-o singură culoare, care va echilibra perfect raportul dintre jumătatea superioară şi jumătatea inferioară a corpului.

FOTO Daily Mail

Un bust mai mic

Femeile care sunt nemulţumite pentru că au un bust mult prea generos se feresc de obicei de hainele în dungi orizontale. Însă atunci când o bluză are dungi orizontale apropiate, iar lateralele şi partea de jos sunt lipsite de orice fel de model, dispar ca prin minune câţiva centimetri din partea de sus a corpului, această iluzie având efect de modelare şi asupra taliei.

FOTO Daily Mail

Talie mai îngustă

Dungile dispuse diagonal, care se întretaie, mai groase şi mai subţiri, dau impresia unei talii mai subţiri atunci când avem de-a face cu o siluetă mai plinuţă sau cu una androgină, dreaptă de sus până jos. O rochie gândită ca cea din imaginea de mai jos ajută şi la micşorarea zonei şoldurilor şi bustului, ţinând cont de faptul că dungile diagonale au darul de a „băga“ la apă, vizual, părţile mai voluminoase.

FOTO Daily Mail

Picioare mai lungi

O rochie într-o singură culoare, cu talie înaltă, are efect vizual de lungire a picioarelor. Modelul de mai jos are în plus un model triunghiular în partea de sus a corpului, graţie căruia privirea este atrasă în zona superioară, unde este dezvelit strategic şi bustul. La rândul lor, „benzile“ de culoare diferită de pe lateralele rochiei, accentuează în mod plăcut formele corpului.

FOTO Daily Mail

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*