Trucuri de înfrumuseţare rapide

Trucuri de înfrumuseţare rapide

Este foarte important ca înainte să pleci în vacanţă să îţi pregăteşti organismul aşa încât să te poţi relaxa şi să te poţi bucura din plin de zilele tale cu soare.

Practic, mergi în vacanţă ca să te relaxezi, dar ca să te poţi bucura din plin trebuie să te simţi bine, să fii în formă, iar ca să ajungi la această stare este neapărat nevoie de câteva trucuri rapide de înfrumuseţare.

De fapt, nu trebuie să omitem acele câteva ritualuri de bază, de data asta puţin altfel care să şi reziste mai mult timp: tunsul vârfurilor, epilare corporală, manichiură, hidratarea pielii şi o mască care să îţi pregătească tenul pentru impactul razelor solare şi a temperaturilor crescute.

Gimnastică

Nu trebuie să mizezi pe faptul că în câteva săptămâni înainte de vacanţă vei face minuni cu corpul tău chiar dacă vei merge în fiecare zi la sala de sport.

Dar poţi face vizibilă o diferenţă dacă te focusezi pe mişcare – aleargă, mergi cât mai mult posibil, urcă scări şi în timp ce faci asta înconrdează-ţi muşchii abdomenului.

Dacă mai e doar o săptămână până pleci în vacanţă şi nu mai ai timp să faci prea multă mişcare, evită să mergi la culcare cu stomacul plin, ia ultima ta masă înainte de 19.00, renunţă la carbohidraţi pentru că astfel vei scăpa mai uşor şi de retenţia de apă din organism.

Exfoliere corporală

Pentru ca pielea ta să fie fresh, cu acel aspect de întinerire îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii. Astfel, creme de protecţie vor fi absotbit cu mai mare uşurinţă, dincolo de faptul că pilea va respira în voie.

Tratamentul facial

Dacă nu poţi ajunge la un salon preofesionist unde să beneficiezi de un tratament facial de curăţare, pregăteşte-ţi tenul acasă, extrem de simplu.

Trebuie doar să îţi oxigenezi tenul printr-o exfoliere facială, o dată la trei zile.

Părul perfect

Soarele şi înotul pot face ravagii cu părul tău, de aceea atunci când punem în geamantanul pentru vacanţă nelipsitele creme de protecţie solară, trebuie să ne amintim şi de produsele pentru îngrijirea părului.

Iar înainte trebuie să te asiguri că alegi o culoare cu două, trei tonuri mai închise, soarele va avea grijă să îţi aducă părul la o nuanţă mai deschisă.

Vârfurile trebuie neapărat tunse pentru că ele sunt cele mai expuse deteriorării şi dacă sunt uscate cu atât mai mult sunt predispuse la daune.

Apoi alege câteva tratamente speciale pentru hidratarea părului pe care să le continui încă două zile în timpul vacanţei şi imedita după ce revii acasă.

Sursa: ONE

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*