Tricoul alb: 5 moduri de a-l purta

Tricoul alb: 5 moduri de a-l purta

Una dintre piesele vestimentare care cu siguranţă se regăseşte în orice garderobă este tricoul alb. Oana Andreea Bica, de la ONE Magazine, îți arată cum îl poți purta zilnic sau la ocazii speciale.

tricou albFaptul că poate fi purtat în diverse combinaţii, potrivite pentru o ţinută de zi sau chiar pentru una de petrecere, îl transformă într-un articol pe care nu trebuie să îl subestimezi sau să îl treci cu vederea. Descoperă 5 moduri inventive de a purta banalul tricou alb şi nu uita să îl incluzi în viitoarele tale ţinute.

Cel mai simplu mod de a construi aceste ţinute este dacă alegi un tricou alb cu decolteu în formă de V, cu o croială uşor mai relaxată. În acest fel îţi va fi mai uşor să jonglezi cu diferite look-uri şi să încorporezi tricoul în outfiturile tale.

Tricoul alb în ţinute ”urban chic”

Un tricou alb, de bază, merge perfect cu o piesă vestimentară ”statement” din mai garderoba ta. Această combinaţie este una care va pune în valoare ambele articole, datorită contrastului format. Spre exemplu, poartă un tricou alb alături de o vestă de piese, o fustă tip creion cu un imprimeu puternic şi câteva bijuterii neon, cu accente aurii. Adaugă o pereche de botine cu ţinte sau chiar o pereche de sandale cu baretă pe gleză şi îţi vei transforma look-ul într-unul ”urban chic”.

Ţinute ”all white”

Un alt mod de a reda strălucirea unui simplu tricou alb este purtându-l într-o ţinută ”all-white”. O pereche de pantaloni evazaţi cu talia înaltă şi câteva accesorii elegante, în nuanţe vibrante sau pur şi simplu metalice îţi pot completa look-ul, dându-i totodată şi acel aer inspirat din moda franţuzească.

Tricoul alb pentru ţinuta de weekend

Look-ul de weekend nu a fost niciodată mai uşor de construit. Pornind de la o piesă de bază, precum un tricou alb şi adăugând câteva accesorii de efect, te poţi bucura de un outfit relaxat, perfect pentru orice fel de provocare ai avea la sfârşit de săptămână.

De exemplu, o pereche de jeansi tip boyfriend, o pălărie, un rucsac din piele şi o vestă sau o jachetă cu imprimeu floral sunt piesele vestimentare cheie de care ai nevoie dacă te îndrepţi către un look de inspirație boho.

Tricoul în ţinuta office

Dacă până acum nu te-ai convins de rolul important pe care tricoul alb îl are în garderoba ta, e timpul să îi acorzi rolul de şef pentru o zi, incluzându-l chiar şi în ţinuta ta de birou. Un sacou cu o croială masculină, o pereche de pantaloni pană şi câteva accente aurii sunt restul elementelor pe care trebuie să le incluzi în ţinuta ta, pentru a obţine acel look elegant şi totuşi relaxat şi natural.

Look-ul de plajă

Când vine vorba despre ţinuta de plajă lejeritatea şi comoditatea sunt atributele cheie. O pereche de pantaloni scurţi dintr-un material lejer şi un tricou alb din bumbac sunt perfecte pentru această ocazie. Adaugă o geantă din rafie, o pereche de ochelari coloraţi şi sandalele tale preferate şi pregăteşte-te pentru o zi de distracţie sub razele soarelui.

Sursa: One

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*