Trendul momentului: Inimi

Trendul momentului: Inimi

Cu toate că Valentine’s Day a trecut, designerii şi pasionatele de modă nu doresc să renunțe la inimioare şi le poartă atât pe haine cât şi pe accesorii.


Imprimeul cu inimi este unul apreciat pentru că denotă un aer tineresc, fiind simultan drăgălaş şi elegant, chic şi copilăresc. Pentru sezonul Toamnă/ Iarnă 2013-2014 Aquiliano. Rimondi şi-a imaginat o Alice în Țara Minunilor extrem de senzuală şi modernă, care totuşi rămâne un personaj imaginar, dintr-o lume de poveste. Bluza peplum din satin cu imprimeu cu inimioare este aici purtată cu o fustă creion, devenind o ținută office deosebit de sofisticată.

La Burberry Prorsum, imprimeul cu inimi are o notă mai transgresivă, care totuşi reuşeşte să rămână în canoanele de eleganță tipic British, pentru care casa englezească a devenit faimoasă în întreaga lume. La Honor, am văzut inimioare realizate din cristale, inimi întipărite sau imprimate, adică, o colecție care scrie în litere de tipar- dragoste, sau o pasiune pentru inimioare. Iar Norma Kamali alege să înfrumusețeze o ținută all-black cu un imprimeu cu inimioară.

În caz că un look cu inimioare vă pare totuşi cam exagerat sau infantil, puteți opta pentru un accesoriu cum ar fi un clutch în formă de inimioară sau o eşarfă, ori geantă cu acest imprimeu. Iar dacă încă nu v-ați îndrăgostit de un anume Prinț Fermecător, sigur o să vă îndrăgostiți de acest trend simpatic. (ADINA LAURA ACHIM)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*