Trendul momentului: culoarea roz

Trendul momentului: culoarea roz

Rozul nu mai este asociat doar cu fetițele, păpuşile Barbie sau domnişoarele care o imită pe Paris Hilton, devenind o culoare deosebit de trendy şi de chic.

După pasiunea designerilor pentru paleta cromatica în pasteluri, inspirația a sosit din nou de la Paris, dinspre delicioasele macarons maison Ladurée, şi de la jucăuşa lor culoare de floare.

Roz, este o nuanță sofisticată, versatilă, optimistă şi tinerească, care aduce instantaneu zâmbetul pe buze şi care vă poate scoate în evidență destul de uşor. Propunerile designerilor merg de la un total look până la uşoare accente de culoare de roz palid sau fucsia.

Dacă rozul va cucerit, încercați o rochie Carven pentru o ținută de cocktail sau o seară cu gust de şampanie. Pentru un look baroc imperial, Roksanda Ilincic propune gulere de vulpe, machiaj retro şi rochii de prințesă în roz. John Rocha se joacă cu proporțiile exagerate, pentru un total look roz, care aminteşte chiar de macarons. Giambattista Valli reinterpretează lady look-ul şi glamoroul anilor ’50, iar Simeone Rocha alege să tempereze voiciunea acestei culori prin alăturarea ei la o piesă imaculată.

Indiferent de sezon sau de temperaturi, rozul rămâne un adevărat clasic. (Adina Laura ACHIM)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. 09/09/2013 at 08:14

    Intr-adevar,pana acum am asociat rozul cu inocenta fetitelor si candiarea papusilor,dar combinatiile vesetimentare actuale,ii dau o noua interpretare si o noua valoare in moda.Ai dreptate Adina,e o culoare care trebuie sa se gaseasca in garderoba noastra.

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*