Trendul animalier

Trendul animalier

Cu toate că pare adaptat tinerelor nebunatice, obișnuite cu petrecerile vii, zgomotoase și viața nocturnă, trendul animalier este ideal și pentru doamnele sofisticate, care doresc să fie simultan și elegante și în pas cu moda.

Vara aceasta, trendul animalier a invadat nu doar pasarelele internaționale, ci a fost zărit și pe străzile capitalelor modei. De la veritabilul leopard clasic, până la spectrul cel mai inovativ, unde sunt folosite tehnici 3D, totul este permis și regăsit, în moda contemporană.

Dacă doriți să recreați look-ul unei femme fatale ca a lui Greta Garbo, Joan Crawford sau Brigitte Bardot, încercați un imprimeu clasic, gen leopard.

În colecția T/I 2014 la DKNY și Moschino Cheap and Chic, total look-ul animalier a avut  succes instantaneu, reușind să îmbrace perfect, glamoroasele zeițe urbane.

Pentru a avea acel exotic și sălbatic appeal, o rochie midi din colecția Les Copains este cea mai indicată alegere. Iar dacă un look  prea animalier vi se pare exagerat, puteți încerca eterna combinație realizată din nemuritorul negru și o piesă imprimată, așa cum este propusă și în colecția Pierre Balmain.

Blugirl și Normaluisa dau o nuanță mai tinerească și jucaușă trendului animalier, dovedind că indiferent de vârstă, condiție socială sau preferințe vestimentare, toate putem fi apariții glamoroase, extravagante, dar și atât de feminine! (Adina Laura ACHIM)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*