Trend: Roșul. O eternă pasiune

Trend: Roșul. O eternă pasiune

Pasiune, senzualitate, iubire sau o culoare care nu va ieși vreodată din modă. O femeie îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie este cea mai sexy și provocatoare apariție, și de aceea celebritățile, adoră să se lase fotografiate la gale și petreceri somptuoase în creații din această nuanță.

Designerul al cărui nume este puternic asociat cu roșul, este Valentino, dar el nu este și unicul care a căzut prada acestei pasiuni. Pentru sezonul toamnă/iarnă 2013-2014, designerii au hotărât că noul negru este chiar roșul!

În colecția Andrea Incontri, rochia roșie ne ajută să ne întoarcem în timp, într-o perioadă când silueta Victoriană era apreciată, și femeile erau încă delicat de feminine. La Bottega Veneta, buclele și machiajul de divă supremă, au fost acompaniate perfect de acele capodopere vestimentare de culoare roșie, pentru a crea un look de Rita Hayworth modernă. Diane von Furstenberg dorește să îmbrace femeile dinamice, care debordează de personalitate și sunt regine ale glamour-ului, și reușește datorită rochiilor de culoare roșie. Austeritate și simplicitate la J.W. Anderson, sau renunțarea la ornamente artificiale și punerea accentului pe culoare. De asemenea Dolce & Gabbana, Jenny Packham, Marc Jacobs și Oscar de la Renta și-au exprimat pasiunea pentru această tonalitate.

Celebrități ca Taylor Swift, Carrie Mullingan și Emma Stone, au înțeles deja că nu doar Chris de Burgh, este înnebunit după doamnele îmbrăcate în această nuanță îndrăzneață, ci mai toți bărbații. (ADINA LAURA ACHIM)

 

Foto: Elle

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. 19/03/2013 at 17:42

    Ador Rosul !Ador articolul !Multumesc pentru sfat,caci si eu voi purta Rosu !

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*