Trend Report. Polka dots

Trend Report. Polka dots

Obsesia momentului o reprezintă trendul polka dots. De câteva sezoane încoace, aceste simpatice buline au fost regăsite cam pe toate obiectele vestimentare, fiind adoptate rapid de fashioniste dar și de doamnele pasionate de modă. 

De ce iubim bulinele? Pentru că ele denotă o personalitate jucăușă, încrezătoare, clasică, dar și sofisticată.

Indiferent dacă mergem pe varianta mini, maxi sau cea super inovativă în 3D, bulinele vor avea același efect, și anume, ne vor transforma în vedeta momentului.

Bulinele maxi ne amintesc de Twiggy, tunsurile pixie și de anii ’60, în timp ce, cele mini, de Audrey Hepburn, Grace Kelly și eleganța atimpurie. Pentru un mix superb între trecut și prezent, polka dots în 3D, readuce in prim planul zilelor noastre, o pagină din istoria modei .

Pentru sezonul T/I 2013-2014, Emanuel Ungaro se inspiră din anii 90 și power dressing. Umeri pronunțați, croi masculin, care devine feminizat datorită imprimeului cu buline jucăușe. Pentru colecția Victoria by Victoria Beckham, buline maxi și un look simplu și contemporan. La Erdem, polka dot colorate, împreună cu transparențe sexy, dau un rezultat neașteptat de plăcut. Miu Miu merge pe ținute total polka dots, unde croiul este scos în evidență de imprimeul sprinten.

Liv Tyler, Nicky Hilton, Diane Kruger și Heid Klum iubesc bulinele, dar vouă vă plac? (Adina-Laura ACHIM)

Foto: Vogue

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. 06/05/2013 at 19:22

    Imi place.Arata superb !

  2. Trend Report. Imprimeul camuflaj - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*