Trend Report. Imprimeul camuflaj

Trend Report. Imprimeul camuflaj

Trendul de inspirație militară pare să fi invadat pasarelele, fiind prezent nu doar în colecțiile partenerilor noștri, ci chiar și în cele pentru doamne.

Iar dacă primăvara înseamnă culoare și imprimeu, trendul camuflaj le are pe amândouă, devenind succesul sezonului.

Comeback-ul camuflajului nu este o surpriză căci, de câteva sezoane încoace, câte un designer mai inovativ a prezentat anumite interpretări ale acestuia.

Acest stil este ideal pentru femeile puternice, care nu se sfiesc să-și arate latura masculină sau mai agresivă a personalității. Poate fi alegerea ideală pentru o ținută casual de zi, sau chiar pentru o ieșire în club, când dorim să afișăm un look glam sportiv.

Jachetele cu imprimeu camuflaj pot fi purtate cu o pereche de pantaloni scurți din piele și stiletto, cu blugi, balerini și un tricou simplu, sau chiar cu o rochie midi vaporoasă. Vesta camuflaj este ținuta ideală pentru un look indie și pentru petrecerile în aer liber sau festivalurile verii, iar blugii camuflaj, în varianta leggings, sunt minunați alături de o cămașă de blugi sau un blazer negru simplu.

Pentru sezonul T/I 2013- 2014, Fendi ne oferă o lecție de stil, dovedindu-ne că acest trend poate fi o alegere de succes și pentru doamnele pasionate de couture sau obiectele vestimentare clasice. În colecția 3.1 Phillip Lim, camuflajul este folosit pentru a crea un look urban casual, cu note grunge. Americanul Michael Kors încearcă imprimeul în albastru pentru un look chic new yorkez, iar Christopher Kane merge pe o variantă mai rock, ideală pentru fetele rele, realizată din jacheta de piele și o fustă mini în imprimeu camuflaj. (Adina-Laura ACHIM)

Foto: Vogue

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. 09/05/2013 at 21:27

    Multumesc pentru noutati.Sincer,apreciez sfaturile si mai ales articolele tale !

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*