Ţinute şi culori care pun în evidenţă bronzul

Ţinute şi culori care pun în evidenţă bronzul

După orele prelungite petrecute sub razele soarelui nu trebuie să ratezi ocazia de a îţi pune în valoare bronzul. Acest lucru este posibil nu numai prin folosirea unor creme şi loţiuni, ci mai ales prin ţinutele alese.

Revista One îți spune ce paletă de culori scoate cel mai mult în evidenţă pielea  bronzată şi pregăteşte-ţi garderoba pentru sezonul estival.

 

Albul

Nuanţa care acentuează cel mai bine o piele bronzată este albul. Pe lângă faptul că această nuanţă este recomandată pe timpul verii, ea este şi una dintre vedetele sezonului în materie de culori. O ţinută „all-white” este perfectă pentru o zi la plajă sau pentru o croazieră pe mare. Alege materiale vaporoase şi croieli lejere şi încearcă cu această ocazie şi geanta albă, noul must în materie de accesorii, pe timpul verii.

Neon

Deşi par greu de abordat în ţinute, culorile fosforescente sunt însă foarte versatile şi avantajează pielea bronzată. Galbenul, rozul sau verdele neon pot fi purtate atât cu accesorii neutre – nude, alb sau negru sau poţi încerca un contrast puternic, adăugând în ţinuta ta un clutch sau o pereche de pantofi într-o nuanţă complementară.

Nude

Alternativa clasicului alb o reprezintă ţinutele nude. Această nuanţă este perfectă atât dacă îţi doreşti un outfit elegant, care să îţi evidenţieze discret bronzul, cât şi dacă vrei să ai o ţinută lejeră de zi. Cheia stă în croiala aleasă şi în accesoriile folosite pentru completarea ţinutei. La fel ca şi în cazul unei ţinute „all-white” poţi sparge monocromatismul, adăugând un colier colorat sau poţi încerca câteva accente metalice.

Portocaliu

Tangerine tango, o nuanţă puternică de portocaliu este cea mai potrivită pentru a pune în evidenţă o piele bronzată. În ceea ce priveşte accesoriile pentru o astfel de ţinută, încearcă să introduci în ţinută elemente cu imprimeuri snake-skin sau accente metalice. De asemenea, poţi opta pentru o nuanţă complementară, care să îţi scoată şi mai mult în evidenţă ţinuta.

Galben

La fel de potrivit pentru a accentua un bronz perfect este şi galbenul. Pentru a maximiza efectul acestei nuanţe, adaugă accente de albastru sau verde, fie prin geanta sau pantofii aleşi, fie printr-o eşarfă purtată lejer în jurul gâtului.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Materiale perfecte pentru vara cu temperaturi ridicate | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*