Ţinute cool de toamnă inspirate de vedetele din România

Ţinute cool de toamnă inspirate de vedetele din România

Toamna nu şi-a intrat încă în drepturi, dar vedetele din România au început deja să poarte ţinute în tendinţele sezonului rece. Iată câteva look-uri din care te poţi inspira şi tu!

Sore a renunţat la maiouri şi pantaloni scurţi în favoarea hainelor de toamnă. Ea a purtat colanţi negri cu un pulover gros supradimensionat de culoare gri. E la modă şi din punctul de vedere al culorilor, căci se poartă tonurile neutre.

sore

La repetiţiile pentru show-ul de la Romanian Music Awards, care a avut loc în weekend la Braşov, Anda Adam a avut nevoie de o ţinută călduroasă, dar comodă şi de data aceasta a ales ceva simplu: blugi, cizme, un top lung şi o jachetă din piele – una din tendinţele toamnei.

anda adam

Elena Gheorghe îşi păstrează stilul vesel şi jucăuş. La o întâlnire cu fanii, artista a purtat colanţi cu steluţe, ghete negre şi un tricou cu mânecă lungă foarte vesel – o altă ţinută comodă, dar foarte cool.

elena gheorghe

Andreea Bănică rămâne o prezenţă feminină şiuşor excentrică. Ea a purtat o rochie neagră peste care a pus o jachetă foarte frumoasă cu imprimeu floral. Ca întotdeauna, accesoriile au făcut diferenţa: Andreea a purtat pălărie şi boncanci.

andreea banica

Sursa: Unica

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*