Timea Socol este Miss FashionTV Brasov

Timea Socol este Miss FashionTV Brasov

Timea Socol este castigatoarea titlului Miss FashionTV Brasov 2015 din cadrul concursului ce s-a desfasurat vineri, 31 iulie, la Conacul Helsdorf.

Alaturi de ea, pe podium au mai urcat Denisa Mladin, castigatoare a locului 2 si Raluca Trîmbițaş, castigatoarea locului 3. Alina Maria Rugina a cucerit titlul Miss Fotogenie, iar Kinga Fazakas a fost aleasa Miss Popularitate al concursului de frumusete Miss FashionTV Brasov 2015.

Castigatoarea titlului Miss FashionTV Brasov 2015, Timea Socol, are 18 ani, 50 de kg, 1,74 m inaltime, si este pasionata de dans si de arte. Este originara din Brasov, dar locuieste de mica in Bucuresti. In aceasta vara a fost admisa la o universitate de prestigiu din Anglia, City University London. Timea este o prezenta constanta la Bucharest Fashion Week si la evenimentele FashionTV Romania.

Locurile 2 si 3 au fost castigate tot de brasovence. Pasionata de parapsihologie, Denisa Mladin (locul 2) are 23 de ani, 56 kg si 1,76 m inaltime, iar Raluca Trîmbițaş (locul 3), nascuta si ea tot in Brasov, are 20 de ani, 1,80 m inaltime si 58 de kg, fiind pasionata de kangoo jumps.

Miss Fotogenie si Miss Popularitate au in comun pasiunea pentru sporturi. Bucuresteanca Alina Maria Rugina este indragostita de balet, are 54 kg si 1,78 m inaltime. Miss Popularitate, Kinga Fazakas, se poate lauda si cu lauri pentru sport. Frumoasa originara din Hunedoara are 1,78 m inaltime, cantareste 60 de kg si este campioana nationala la handbal.

Juriul concursului Miss FashionTV Brasov 2015 a fost format din Tudor Turcu, Gabriel Toncean, Cristi Iliescu, Lena Rohozneanu, Renert Gad, Tatiana Nica si Daniela Neaga. Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, si Tudor Turcu, castigatorul celui de-al doilea sezon “X Factor” s-au aflat pentru prima oara in juriul unui concurs de frumusete. Juriul Miss FashionTV Brasov a evaluat concurentele tinand cont de criterii precum aspectul fizic, dar si personalitate, atitudine si fotogenie pe parcursul celor 3 probe: tinuta de zi, tinuta de seara si costum de baie.

Castigatoarele Miss FashionTV Brasov 2015 s-au bucurat de premii in valoare de mii de euro, printre care tinute vestimentare asigurate de Andreea Dogaru, pantofi Mineli Boutique, tratamente corporale in valoare de 700 de euro oferite de Nomasvello Brasov, abonamente la Paradisul Acvatic, produse profesionale de machiaj de la Makeover, tratament ageless cu oxigen hyperbaric oferit de Centrul Therapia, sedinta foto profesionala + book in valoare de 1500 de euro oferite de Tibi Kisgyorgy si Florin Diaconu, make-up profesional plus sedinte foto oferite de Oana Costache si multe alte premii surpriza.

In plus, Timea Socol – Miss FashionTV Brasov 2015 s-a calificat automat in finala concursului Miss Romania care va avea loc in decembrie, in cadrul Bucharest Fashion Week.

Evenimentul prezentat de Adela Diaconu si Filip George a delectat publicul cu prezentarea apreciatei colectii “In Memoriam Oscar de la Renta” a designerului Andreea Dogaru si a colectiei de incaltaminte a brandului Mineli. Tudor Turcu, Tara si Fo’bidden au incins atmosfera cu muzica de calitate si au ridicat publicul in picioare atat la eveniement, cat si la afterparty-ul marca FashionTV.

____________

Sponsori principali Miss FashionTV Brasov: Tiriac Auto, Jaguar, Land Rover

Sponsori: Nomasvello, Preciosa Decor, Alicante, Creativa, Holver, AVP, Cabinet Dr. Gad Renert, Paradisul Acvatic, LexGuard, MakeOver, Centrul Therapia

Parteneri media: EvzMonden.ro, Eva.ro, Etiquette, Fusion, Tabu, Kfetele.ro, mondenonline.ro, BV01ADE, MediaPhoto, Transilvania Expres, TexFM si AI PR

Hairstyling & makeup: Salon Coquette & Academia Eleonora

Prezentatori: Adela Diaconu & Filip George

Foto: Daniel Ceapa

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*