Tatuajele pe cuticule, noua tendinţă în înfrumuseţarea unghiilor

Tatuajele pe cuticule, noua tendinţă în înfrumuseţarea unghiilor

Dacă ai încercat vreodată tatuajele pe unghii şi alte tehnici folosite pentru înfrumuseţarea unghiilor, un nou efect a apărut pe piaţă: tatuajele pe cuticule.

Designul temporar se aplică în zona cuticulelor, pentru a evidenţia manichiura. Dacă până acum câţiva ani, cuticulele erau considerate mai mult decât inutile, chiar inestetice, acum, şi pentru motive care ţin de protecţie, au devenit un instrument pentru înfrumuseţarea mâinilor. Sunt ideale pentru cele care vor să experimenteze cu tatuajele, fără să se pricopsească definitiv cu unul.

Tatuajele pentru cutile sunt invenţia companiei Red Nails, o firmă americană ce transportă în toată lumea, la preţul de 6 dolari, instrumentele necesare. Funcţionează ca nişte abţibilduri care au nevoie de o cantitate mică de apă pentru a se lipi.

Brandul Rad Nails, devenit popular în lume după ce au comercializat o ediţie limitată de abţibilduri pentru unghii cu chipul actorului Ryan Goslin, oferă patru tipuri de imprimeuri diferite pentru tatuaje.

cuticule

Nu toată lumea se declară încântată de noul trend, însă. Membrii ai reţelei Twitter au adăugat comentarii precum „De prost gust” sau „Arta cuticulelor? Te rog, nu!”, după cum scrie „The Daily Mail”.

cuticule

Rebecca Jade Wilson, o specialistă în arta manichiurii, care a făcut unghiile pentru Rita Ora, Lana Del Rey sau Kate Hudson, a sărit în apărarea tendinţei. „Pentru cele tinere, cred că aceste tatuaje pentru unghii sunt o modalitate simplă de joacă pentru un efect garantat”, a spus ea. „Dacă este prea mult pentru unele gusturi, atunci clasica alternativă a manichiurii cu semilună care accentuează baza unghiei este de ajuns”, a adăugat Wilson.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*