“Tango Affaire” by Claudia Rawlings

“Tango Affaire” by Claudia Rawlings

“Tango Affaire” este rezultatul întâlnirii dintre Lady Fashion şi Mister Tango. Colecţia reuneşte modele unicat, create din materiale fine pictate manual şi atent selectate pentru dans, confortul, eleganţa şi senzualitatea fuzionând în mod armonios prin formă şi culoare.

Descoperirea tangoului argentian m-a inspirat să creez această nouă colecţie, care îşi doreşte să adauge un plus de imagine partenerilor şi în final dansului.

“Tango Affaire” urmăreşte să preia şi să amplifice energia care înconjură partenerii pe ringul de dans, simţămintele transformându-se în creaţii. Deşi au fost concepute pentru dans, toate outfit-urile se pretează a fi purtate la fel de bine la evenimente mondene sau party-uri, în timpul zilei sau seara.

În câteva cuvinte, “Tango Affaire” înseamnă: sentiment, mişcare, pasiune, senzualitate şi eleganţă.

Show-ul va fi susţinut pe ritmuri de tango de reprezentanţi de seamă ai tangoului argentinian din România (Casa de Tango).

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. silvia
    11/06/2013 at 22:08

    Claudia, de abia astept sa vad noua ta colectie. Decamdata observ poze din colectiile anterioare. Care de altfel sunt foarte frumoasa si sexy sexy 🙂

  2. 12/06/2013 at 09:41

    claudia i wish good luck tonight! looking forward to see your new collection! kisses! :-*

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*