Strong Woman by Paula Milea, la BFW

Strong Woman by Paula Milea, la BFW

A parcurs cu pași repezi drumul de la Top Model la designer de succes. Paula Milea este astăzi unul dintre numele recunoscute pe scena modei românești.

Tânăra și talentata creatoare revine în atenția publicului cu o nouă colecție adresată femeilor independente, capabile să își ia oricând viața în propriile mâini, dar care nu a uitat să își păstreze eleganța și rafinamentul. Colectia Strong Woman vine să spargă tiparele și să demonstreze încă o dată puterea acestora de a se face remarcate în societate, prin realizările lor, dar și prin faptul că au devenit adevărate modele de stil.

Vedetele Mihaela Rădulescu, Elena Udrea sau Camelia Șucu pot fi oricând considerate modele demne de urmat și au construit sursă de inspirație pentru colecția Strong Woman by Paula Milea, care aduce în prim plan femeia modernă, plină de încredere în propriile forțe, capabilă să strălucească în societate.

Paula Milea propune ca tendințe pentru toamnă – iarnă: catifea, brocard, dantelă, piele și combinații inedite între ele!

Foto: Robert Marooni (www.worldup.ro)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*