Stephan Pelger impresionează pe podiumul de la Berlin

Stephan Pelger impresionează pe podiumul de la Berlin

Peste 400 de persoane şi-au cumpărat un bilet la Săptămâna Modei de la Berlin pentru a admira piesele din cadrul colecţiei „Flower“ lansată de designerul român Stephan Pelger, la începutul lunii.

După succesul răsunător bifat de tânăra Ioana Ciolacu în capitala germană, a venit rândul unui alt designer roman să impresioneze industria. Zilele trecute, tânărul creator originar din Braşov, a fost ovaţionat de publicul venit special, în Germania, pentru a-i observa ţinutele. Culorile vibrante, pline de energie, dar şi eleganţa ţinutelor au fost principalii factori care au asigurat deliciul celor prezenţi în sală.

„Ca de fiecare dată, Berlinul, capitala modei germane, m-a primit cu braţele deschise. Sunt încântat de rezultatul final şi mai ales de impresiile celor care au vizionat colecţia. Femeia care poartă ţinutele din noua colecţie este o femeie delicată, dar în acelaşi timp îndrăzneaţă, care nu fuge de prea multă culoare şi iubeşte sofisticatul“,  a declarat designerul Stephan Pelger, la finalul showului.

Manechinele au defilat îmbrăcate în ţinutele realizate de Pelger, fiind acompaniate de muzica DJ-ul Simone Anes, cea care compune fundalul sonor pentru prezentările de modă ale designerului român.

Colecția lui Stephan Pelger cuprinde 25 de rochii pentru zilele lungi de vară şi serile fierbinţi, ţinute potrivite pentru oricare dintre oraşele cele mai importante ale lumii în care Pelger a călătorit. Pentru a îmblânzi puterea culorilor, designerul a ales printuri florale din culori pastelate, dar şi negru pentru a evidenţia ţinutele încrustate cu pietre şi broderiile aplicate.

Sursa: Adevărul

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*