Ștefan Muscă a ridicat lumea în picioare

Ștefan Muscă a ridicat lumea în picioare

Designerul Ştefan Muscă a deschis Bucharest Fashion Week cu o colecţie care a  atras atenţia şi a generat un feedback pozitiv în rândul celor aproximativ 500 de persoane prezente la eveniment.

Ştefan Muscă a reuşit să sculpteze propria lui nişă, oferind un  echilibru inteligent între finisaje neobişnuite şi articole de îmbrăcăminte  hibrid prin colecţia de bărbaţi toamnă /iarnă 2013  – Progressive.

S-au prezentat 25 de ţinute care combină ţesături şi texturi soft, linii  stricte cu materiale senzuale, folosind stofă, bumbac şi denim în mod inovativ,  capturând astfel mişcarea progresivă a modei.

colectia stefan musca bucharest fashion week
Colecţia  venerează masculinitatea prin trimiteri îndrăzneţe către o iarnă nucleară, un  ansamblu excentric, dar cu impact vizual puternic, care dă o notă de sexualitate  puternică într-o lume post-apocaliptică.

Bucharest Fashion Week,cel mai important eveniment de modă din România,  are  loc în perioada 11-13 iunie 2013, la Ambasad’or Events &  Leisure.  Evenimentul a fost deschis pe 11 iunie de Ștefan Muscă, el venind direct de la Tokio cu această colecție care a făcut furori pe pământ nipon, iar festivalul va fi încheiat pe 13 iunie de spectacolul vestimentar oferit de celebrul   Cătălin Botezatu.

 

colectia stefan musca bucharest fashion week

Sursa Foto: Robert  Hanciarec

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Ştefan Muscă îşi lansează colecţia Kensaku Tenshi - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*