Silvia Terziu – preambul la BFW 2013

Silvia Terziu – preambul la BFW 2013

Eveniment unic în România! Un designer român stabilit la Paris va acapara pe 7 iunie centrul Timișoarei: Silvia Terziu a pregatit, în premieră, un defileu de modă inedit! Apoi, ea va veni la Bucharest Fashion Week.

Silvia Terziu, designerul român care a cucerit Parisul şi care intenţionează să o “curteze” pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gândit să-i propună să o îmbrace în perle pe binecunoscuta artistă, pregăteşte un eveniment de mare anvergură la Timişoara. Astfel, după ce pe 2 iunie îşi va inaugura la Timişoara, oraşul său natal, pe Bulevardul Take Ionescu, nr. 20, noul atelier de creaţie, dupa cel deschis la Paris, Silvia Terziu va avea un nou motiv de mândrie.

Designerul pregăteşte o nouă premieră în moda românească!

Pe 7 iunie, la Timişoara, Silvia Terziu va organiza o adevarată paradă a modei! Un gest îndrăzneţ care va conţine un defileu în plin centrul Timişoarei, cu manechine îmbrăcate în creaţiile designerului român. “M-am gândit să fac o premieră în România, un eveniment unic, ceva la care nimeni nu s-a mai gândit! Pe 7 iunie, în centrul Timişoarei, am să organizez o adevarată prezentare de modă, care va avea ca punct de pornire, Opera din  Timişoara. Manechinele, îmbrăcate în creaţii Silvia Terziu, vor păşi de la Operă pe un covor roşu, care se va întinde până la Fântana arteziană şi înapoi. Traseul are o lungime de aproximativ 300 de metri. Vreau să pot oferi timişorenilor, şi nu numai, o adevărată paradă de modă!”, spune designerul Silvia Terziu. “Am deja emoţii legat de ceea ce se va întâmpla şi vreau să le mulţumesc tuturor care m-au susţinut în acest proiect. La ţinutele Silvia Terziu din prezentare vom asorta pantofi de la Mono Shoes şi poşete de la Isabel Lombardi. Machiajul şi coafura vor fi realizate de partenerul meu, Marius Lupu, de la Nikolas Studio”, a mai completat Silvia Terziu. Evenimentul se va putea urmari şi live, pe Antena 3.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*