Serialul în care joacă frumoasa Alexandra Dinu e pe primul loc în Italia

Serialul în care joacă frumoasa Alexandra Dinu e pe primul loc în Italia

Rolul principal din serialul “Rosso San Valentino” o propulseză pe Alexandra Dinu în topul actriţelor din Italia, cifrele de audienţă  după premiera producţiei fiind uriaşe.

Mini seria tv, ce cuprinde şase părţi a câte 100 de minute fiecare, a avut  premiera marţi seară pe Rai 1, şi a adunat în faţa micilor ecrane aproximativ 5  milioane de telespectatori. Serialul a câştigat apriga bătălie pentru rating,  reuşind să devanseze programele altor canale.

Sunt foarte fericită, iar reacţia publicului şi a presei imediat după  primul episod a fost uluitoare. Ne-au urmărit 5 milioane de italieni la primul  episod şi am câştigat seara. Lupta a fost grea, mai ales că în Italia acum  contextul politic este nesigur şi toată lumea se uită la emisiuni de profil, iar  alt canal difuza un meci de fotbal”, declară Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu

Filmările pentru seria tv “Rosso San Valentino” s-au desfăşurat anul trecut,  din martie până în august, în locaţii precum Civitavecchia, Roma şi Genova. În  acest serial, Alexandra Dinu joacă rolul principal absolut, acesta fiind cea mai  importantă realizare din cariera ei de până acum.

O joc pe Laura, o tânără femeie care lucrează la o fabrică de  parfumuri în Franţa şi care se întoarce în Italia pentru a avea grijă de tatăl  ei, grav bolnav. După moartea acestuia, Laura decide să rămână în Italia şi să  creeze parfumul Rosso san Valentino, în memoria lui. În jurul acestei decizii se  conturează o poveste de dragoste aproape imposibilă, cu un barbat aflat aproape  de căsătorie. Serialul se bucură de o distribuţie impresionantă, rolul principal  masculin fiind jucat de celebrul Luca Bastianello. Regizor este Fabrizio Costa,  un nume mare în cinematografia italiană”, povesteşte Alexandra.

Alexandra Dinu

Cifrele de audienţă sunt cu atât mai remarcabile cu cât producţii americane  consacrate precum “Mad Men”, “The Walking Dead”, “Dexter”, “The Killing” sau  “Gossip Girl” se laudă cu vârfuri de 2,9-3 milioane de telespectatori pe episod,  cifre raportate la întreaga populaţie a Statelor Unite.

Serialul “Rosso san Valentino” va fi difuzat în zilele de marţi şi miercuri,  de la ora 21:10, pe Rai 1. Serialul poate fi urmărit şi în Romania, ora de  începere fiind 22:10.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*