Roxana Ilie sau dependența de operațiile estetice

Roxana Ilie sau dependența de operațiile estetice

Roxana Ilie (23 ani) nu mai are încredere în frumusețea ei și  vrea să-și rezolve artificial complexele fizice, prin operații estetice.

Roxana Ilie

Roxana Ilie

Roxana Ilie pare să fii devenit pacientă fidelă a medicului estetician. Fostul model care a defilat și pe podiumul Bucharest Fashion Week, și-a injectat ulei de silicon în buze, și-a scos alunițele, ține o dietă  draconică și vrea să-și facă o operație de lipoabsorbție și implant mamar.

La un momen dat dă o boală în femei și simt nevoia de o schimbare. M-am  îngrășat, am slăbit, mi-am scos alunițele, m-am operat la călcâi, mi-am pus ulei  de silicon în buze pentru a scăpa de complexul ridurilor și  și m-am gândit  să fac o operație de lipoabsorbție. Am o dungă inestetică în zona bazinului. Medicul meu mi-a spus că poate să-mi extragă o parte din zona în care s-a depus și să o pună în zona în care lipsește. După ce nasc, vreau și  silicoane, clar. Când i se pune unei femei pata pe ceva, gata, s-a terminat.  Femeia e nebună când vine vorba de aspectul ei fizic„, a declarat Roxana Ilie la emisiunea „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV.

Când vine vorba de dieta alimentară, Roxana este la fel de radicală:  „Mănânc  iaurt, iaurt, castraveți și iar iaurt„.

Roxana Ilie este căsătorită din 2011 cu Mihai Plesea, fiul  unui prosper om de afaceri.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*