Rona Hartner, mireasa colecţiei Nomad by Liza Panait

Rona Hartner, mireasa colecţiei Nomad by Liza Panait

Aflată în România pentru niște filmări, artista, care abia a împlinit 40 de ani, va fi vedeta  noii colecţii ”Tarabostes şi Nomad” semnată de creatoarea de modă Liza Panait,  care va avea premiera marţi, la World Trade Plaza, de la 20:00.

Rona Hartner va fi mireasa colecţiei pe care Liza Panait o va lansa la începutul  săptămânii viitoare, dar  va cânta live şi câteva piese din propriul repertoriu.  Liza Panait va prezenta marţi, de la ora 20,00, cea de-a 43 colecţie a sa, în  cei peste 20 de ani de carieră în modă. „Este o prezentare de modă spectacol,  aşa cum mi-am obişnuit deja clienţii, dar şi fanii. Este un spectacol în două  părţi: prima denumită „Tarabostes” (denumire dată aristocraţilor geto-daci)  inspirată din antichitate şi a doua parte „Nomad” o colecţie cu infuenţe  stilizate ţigăneşti. Vor fi 100 de ţinute pe care le voi prezenta marţi seara şi  la care am lucrat 6 luni. Materialele sunt aduse din Japonia, Italia, Olanda şi  Anglia, materiale foarte scumpe pe care le-am îmbogăţit cu proderie lucrată  manual, cu picturi manuale, astfel că acestea nu mai sunt la fel ca atunci când  au fost achiziţionate. De asemenea, am creat şi bijuteriile manual astfl că veţi  vedea o colecţie inedită, prezentată sub forma unui adevărat spectacol.  Coafurile celor 20 de manechine care vor intra în prezentare sunt realizate de  prietena mea, hair stilistul  Elena Oseacă” a spus Liza Panait, citată de Libertatea.

 
Partea  artistică va fi susţinute live de Ovidiu Lipan Ţăndărică. Artistul va avea un  moment de douăzeci de minute, în prima parte Tarabostes, în care va cânta la un  ansamblu de toace ce aparţine familiei de pictori Zidaru, Marian şi Victoria. În  cea de-a doua parte, Nomad, Rona Hartner va susţine un mini recital de trei  piese, iar la final va fi mireasa colecţiei Nomad. Deşi tocmai a împlinit 40 de  ani, Rona se simte mai tânãrã ca niciodatã. „Vreau sa lansez cu maestrul Ovidiu Lipan Tãndãricã un maxi single cu melodii  balcano, dar scrise în francezã, cu texte minunate„, a spus Rona.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*