Rochia roz de mireasă este la modă

Rochia roz de mireasă este la modă

Rochii roz de prinţesă, cu broderii şi dantelă, coafuri simple şi coliere din perle – acestea sunt superlativele show-ului de modă regizat de designerul Vera Wang, în cadrul Săptămânii de Modă pentru Mirese, desfăşurat la New York.

Nunta tradiţională are parte de atacuri serioase din partea ambasadorilor modei, iar cel mai recent exemplu în acest sens este chiar spectacolul trendurilor pentru sezonul tomnă-iarnă 2014, semnat de Vera Wang.

Recunoscută pentru dozele de extravaganţă pe care le serveşte pe podium, Wang a stilizat pentru sezonul rece o colecţie de rochii roz cu aplicaţii supradimensionate în formă de trandafiri.

Inspirată fiind de cele două pelicule clasice, „Funny Face“ şi „Gentlemen Prefer Blondes“, designerul american a creat o serie de piese în nuanţe deschise, având ca prototip clasicul model de prinţesă, dar şi rochia tip sirenă, relatează „The Telegraph“, citat de adevărul.

O altă ţinută din colecţia creatoarei de modă americane

Pe nonconformism a mizat şi designerul Theia White, care a stlizat piese nupţiale din saten, în două culori: alb şi ou de raţă, asortate cu buchete de flori învelite într-un plastic aurit.

Theia White

Desprinse parcă din filele cărţii lui Hans Christian Anderson, manechinele lui Oscar de la Renta s-au transformat în crăiese ale zăpezii şi au defilat în piese clasice, cu trenă, stârnind imaginaţia publicului. Cu ajutorul tulului şi dantelei, designerul american a transformat Big Apple-ul în epicentrul colecţiilor de modă pentru mirese.

Oscar de la Renta

Marchesa a mizat în zonul rece pe detaliile inspirate de natură şi a stilizat voalurile nupţiale cu ajutorul imprimeurilor florale. Rochiile scurte, până la genunchi, asortate cu sandale şi coafuri împletite au fost alte atuuri ale designerilor americani, Georgina Chapman şi Keren Craig, din spatele brandului.

Marchesa

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*