Rochia cu buline a ducesei de Cambridge se vinde ca pâinea caldă

Rochia cu buline a ducesei de Cambridge se vinde ca pâinea caldă

Rochia cu buline purtată de Kate Middleton marţi, la ieşirea din maternitatea St. Mary din Londra, s-a vândut în peste 5.000 de exemplare în câteva ore.

Magazinele online din Marea Britanie au fost asaltate de cumpărătoare care îşi doresc rochii identice sau asemănătoare cu cea îmbrăcată de ducesă în ziua ieşirii din spital, anunţă Daily Mail citat de adevărul.

Astfel, unul dintre cele mai importante magazine online din Marea Britanie, asda.com, a vândut în numai câteva ore 5.000 de rochii stil Polka, de tipul celei create la comandă de designerul britanic Jenny Packham, special pentru Kate Middleton.

Nebunia bulinelor nu s-a limitat la rochii, clientele au comandat bluze, balerini, veste, fuste sau bikini, orice numai să aducă aminte de materialul, culoarea sau modelul rochiei lui Kate.

Kate Middleton a devenit un model vestimentar urmat în special de către englezoiace. Pe toată perioada sarcinii, garderoba ducesei de Cambridge a fost copiată de admiratoarele britanice, ceea ce a dus la creşterea semnificativă a vânzărilor unor branduri cunoscute.

Prima apariţie în public a „bebeluşului regal” al Marii Britanii, alături de părinţii lui, Ducesa de Cambrigde şi Prinţul William

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*