Roberto Cavalli a adus-o pe Irina Shayk la București

Roberto Cavalli a adus-o pe Irina Shayk la București

Irina Shayk (27 ani) a venit la București pentru a lansa un magazin pe care îl deschide la Marriott celebrul designer Roberto Cavalli.

Supermodelul rus se află la prima vizită în România. Cavalli, în schimb, a mai fost present în țara noastră, el venind, în urmă cu ceva ani, ca invitat al Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din România. „Am decis să deschid un magazin în București, pentru că eu cred că acest oraș reprezintă una dintre cele mai noi piețe de lux și modă”, a declarat Cavalli.

„Purtați culoare, pentru că româncele sunt în marea lor majoritate blonde, dar cunosc și multe brunete foarte frumoase. E ușor, pentru că sunteți foarte diferite și puteți fi așa cum vreți, așa cum vă simțiți, iar culoarea le face pe femei mai frumoase, mai sexy. Pentru mine, culoarea înseamnă optimism”, a mai spus Cavalli.

Buticul designerului se adresează exclusiv femeilor. Rochiile create de el costă între 2.000 și 55.000 de lei, iar gențile între 4.000 și 16.000 de lei. Investiția totală în magazinul de 150 de mp se ridică la 600.000 de euro.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Cum îşi fac unghiile vedetele din România - FashionTV Romania

  2. Interviu cu designerul italian Roberto Cavalli - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*