Rihanna şi Kate Moss, sado-masochism în „V“

Rihanna şi Kate Moss, sado-masochism în „V“

Fotograful Mario Testino le-a surprins pe Rihanna (25 de ani) şi pe Kate Moss (39 de ani) într-un pictorial semi-nud cu tente sado-maso în ediţia de primăvară a publicaţiei americane de modă „V”.

Cântăreaţa din Barbados şi top-modelul britanic au dovedit încă o dată că erotismul este un atribut ce atrage atenţia în timp record. Cele două sunt protagonistele de pe coperta revistei americane de modă, reuşind să facă înconjurul lumii, prin imaginile lor hiperotizate.

Am fost o fană“, a spus fotomodelul despre interpreta hitului „Diamonds“. „Dar fiica mea şi prietenii ei mi-au atras atenţia cântând prin casă piesele sale“, a explicat top-modelul pentru revista în care a pozat. Acesta a fost şi motivul pentru care în 2009 Moss i-a cerut solistei un autograf pentru fiica sa. „Am rămas suprinsă. Am crezut că-şi bate joc de mine“, a declarat ulterior Rihanna despre momentul în care una dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume a rugat-o să-i ofere un autograf. „Nu am ştiut că are un copil, la cât de bine arată“, s-a scuzat apoi Rihanna.

kate moss, rihanna

Recent, aflat la un eveniment public, Mario Testino, fotograful vedetelor de la Hollywood, a întrebat-o pe Rihanna când este disponibilă pentru o sesiune foto. Moss a intervenit în discuţie, oferindu-şi serviciile. „Kate ne-a auzit discutând şi a exclamat: «Vreau să apar în pictorial cu tine». Voiam să o întreb: «Mă iei peste picior?»“, şi-a amintit Rihanna. „Toate visele mele au devenit realitate: Mario, «V» şi Kate Moss. A fost un trio extraordinar“, a dezvăluit interpreta hitului „S&M“, citată de Adevărul.

Imaginile din interiorul revistei sunt mai provocatoare decât ceea ce se vede pe copertă. Cele două vedete sunt surprinse în ipostze tandre, iar la un moment dat, Rihanna foloseşte un bici, după cum se poate observa şi în filmuleţul de mai jos.

kate moss, rihanna 03.

Pe lângă pictorialul din „V“, ambele au în comun pasiunea pentru modă. Moss este fotomodel şi designer, iar Rihanna a debutat recent la Săptămâna Modei de la Londra. „Este o expresie a stării mele de spirit“, şi-a caracterizat solista stilul vestimentar. „Sunt o tipă spontană. Mă simt atrasă de lucrurile care apar pe ultima sută de metri şi nu-mi plac ţinutele prea aranjate. Nu-mi place când moda este calculată“, a zis ea. La 25 de ani, Rihanna are repere clare: Tom Ford şi Michael Kors. „Tom Ford înseamnă sex. El ştie cum să creeze hainele astfel încât femeile să fie atrăgătoare. Michael Kors reflectă moda valabilă indiferent de vârstă. O tipă poate să fie sexy în aceeaşi rochie şi la 20 de ani, şi la 50“, a analizat solista.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Sharon Stone şi Kate Moss s-au sărutat pentru 35.000 de lire sterline - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*