Reguli de Stil cu Adina-Laura Achim

Reguli de Stil cu Adina-Laura Achim

Adina-Laura Achim a publicat Reguli de Stil pentru acele femei care doresc să devină o prezență rafinată şi strălucitoare, în orice moment al zilei. Experiența autoarei acumulată în lumea modei, a fost folosită în favoarea cititoarelor şi pentru a răspunde tuturor dilemelor vestimentare.

Pas cu pas suntem îndrumate cum să ne îmbrăcăm elegant, indiferent de context, siluetă şi resurse finaciare, înțelegând care sunt piesele de bază care nu pot lipsi din garderoba noastră.

Reguli de Stil este un manual al eleganței, conținând sfaturi despre ținutele vestimentare pentru diverse evenimente, accesorizate indiferent de situație, şi trucuri de beauty. Cartea este mai mult decât un simplu ghid cu obiecte vestimentare, oferindu-ne informații despre tipurile de siluetă, blogurile bazate pe stil personal şi elemente din istoria modei.

Pasiunea Adinei pentru divele anilor ’40- ’50 este evidentă încă din primele pagini, când autoarea doreşte să creeze o clară delimitare între eleganța trecutului şi prezentul zgomotos şi împestrițat, dominat de tinere cu un simț estetic discutabil. Audrey Hepburn, Maria Callas, Jackie Kennedy şi Grace Kelly sunt doar unele din frumoasele celebrițăti, oferite ca punct de referință.

Adina crede că odată ce ne înțelegem caracterul şi care sunt atuurile care ne conferă unicitatea, putem decide cum să ne interpretăm silueta, împreună cu neajunsurile şi punctele sale forte. Pe parcursul întregii cărți, autoarea încearcă să ne convingă că, crearea unei personalități vestimentare în perfectă armonie cu adevăratul nostru eu, este o cerință esențială pentru descifrarea şi stăpânirea limbajului modei.

Reguli de Stil nu este doar o carte plină de sfaturi interesante, ci un adevărat abecedar al modei şi mai ales, un superb îndemn la feminitate.

 

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. 20/03/2013 at 21:18

    Superb indemnul de a ne etala feminitatea si mai ales de a o pune in valoare.Orice sfat primit in domeniul vestimentar ,este bine venit,iar daca vine din partea unei cunoscatoare,cu atat mai mult.Da,aven nevoie de sfaturi,avem nevoie de stil si eleganta,avem nevoie de modele.Intr-adevar,sunt tinere care-ti ranesc privirea la orele matinale cand isi etaleaza sclipiciurile sau bluzele decoltate pana in talie,sau culorile neon la ora pranzului.Un pic de educatie vestimentara nu ne strica,dimpotriva !Cartea e bine venita si o s-o citesc !Multumesc .

  2. Trend Report. Polka dots - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*