Răzvan Ciobanu, dependent de botox și de operaţiile estetice

Răzvan Ciobanu, dependent de botox și de operaţiile estetice

Răzvan Ciobanu a ajuns mai rău ca o femeie! Designerul a povestit că a devenit dependent de botox și de procedurile anti-ageing.

Și-a implantat 2500 de fire de păr, din cauza unui „pitic de pe creier”, operaţie  care a durat peste şase ore. A apelat şi la terapia „Dracula”, care  presupune  injectarea în piele a unui amestec format din sânge şi alte  substanţe cu efect de întinerire. Iar toate aceste retu;uri de ordin estetic nu sunt singurele pe care Răzvan Ciobanu le-a făcut.

El a  recunoscut în emisiune la Măruță că a acţionat şi asupra cearcănelor și a devenit un fan al acidului hialuronic. Botoxul l-a folosit atât în tratamente pentru faţă, dar şi  pentru axilă, pentru a scăpa de transpiraţie. „Nu mai sunt dependent de  creme pt faţă de mulţi ani , cam de când am descoperit botox-ul şi procedurile  anti-ageing. Cât de curând am să ajung expert în tratamente anti-ageing” , a  recunoscut Ciobanu.

De altfel,  Răzvan Ciobanu a susţinut şi în alte emisiuni tv că nu are nimic împotriva  operaţiilor estetice sau a tratamentelor de ultimă generaţie împotriva  îmbătrânirii, pe care le încearcă fără nici o reţinere, iar scopul lui este  simplu:  „Vreau să arăt decent pentru vârsta mea, 37 de ani, nu vreau să  arăt de 25 de ani„.

Răzvan Ciobanu, în vârstă de 37 de ani, nu a ascuns niciodată faptul că este gay. A avut prima prezentare la 19 ani.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Musical notes, by Mineli, la BFW 2013 - FashionTV Romania

  2. un roman
    12/06/2013 at 09:44

    razvan este un adevarat roman! putea sa apeleze la serviciile de infrumusetare in afara tarii, dar pana la urma i-a ales pe cei mai buni de la noi. este o persoana cu mare bun simt. mult succes in tot ceea ce faci razvan!

  3. Mineli a adus la BFW "Musical Notes" - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*