Radu Mazăre filmează azi și mâine videoclipul piesei Viva Mamaia

Radu Mazăre filmează azi și mâine videoclipul piesei Viva Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, participă, alături de Loredana, la filmările pentru videoclipul ce va fi realizat pentru imnul staţiunii Mamaia.

În videoclip, Mazăre apare în rolul unul salvamar, îmbrăcat în costum de baie în stilul anilor ’40. Edilul Constanței apare în videoclip alături de mai multe tinere, care sunt de asemenea îmbrăcate în costume de baie în stilul anilor ’40.

Loredana_Filmările la clipul piesei pentru promovarea staţiunii Mamaia vor continua astăyi și mâine în mai multe locaţii din Mamaia, piesa respectivă urmând să fie interpretată de Loredana, Radu Mazăre şi Cabron.

În clip eu o să fiu îmbrăcat în salvamar şi la vară toţi salvamarii din Mamaia vor fi îmbrăcaţi ca mine, cum sunt eu îmbrăcat în clip. Toţi în budigăi, cum erau prin anii 50, sigur, puţin stilizaţi, cu bretele„, spune Radu Mazăre.

La începutul lunii aprilie, Radu Mazăre a povestit jurnaliştilor cum s-a născut imnul staţiunii Mamaia.

Am vorbit cu Loredana şi i-am explicat ce vreau, iar după o oră îmi spune că are o melodie. Mi-a pus melodia şi pe urmă am mai discutat puţin. Peste două săptămâni îi dăm drumul, inclusiv cu cântarea mea, partea de rap„, a explicat Mazăre.

 

Foto: Gândul

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*