Radu Mazăre, costumat în Ludovic al XIV-lea, cu perucă şi pantofi cu toc

Radu Mazăre, costumat în Ludovic al XIV-lea, cu perucă şi pantofi cu toc

Prima paradă a carelor alegorice în acest sezon estival a avut loc, sâmbătă seară, în prezenţa câtorva mii de persoane, carnavalul fiind deschis de primarul Radu Mazăre, costumat în Ludovic al XIV-lea, care a defilat pe primul car din coloană.

Radu Mazăre a deschis carnavalul, după care a ocupat un loc într-o parte a scenei, de unde a urmărit spectacolul, însoţit de cele patru tinere.

Astăzi se deschide carnavalul din Mamaia, bucuraţi-vă, iubiţi-vă. De acum încolo, timp de două luni, în fiecare sâmbătă, în faţa dumneavoastră, împreună cu dumneavoastră, turişti, constănţeni, căsătoriţi, holtei, divorţaţi, cluburile din Mamaia vor aduce şi vor prezenta dansatorii lor, programele lor, fanteziile lor, în aşa fel încât să ne bucurăm cu toţii. Mamaia, România, în această vară va fi sufletul bucuriei şi al fericirii. Să înceapă carnavalul„, a spus Mazăre.

Carnaval_Mamaia

Şi carnavalul a început cu imnul staţiunii Mamaia, pe scenă aflându-se Cabron, dar şi salvamarii din Mamaia, îmbrăcaţi în costumele retro pe care le poartă în acest sezon, care au dansat pe ritmurile melodiei. Apoi, reprezentanţii fiecărui car alegoric au oferit un spectacol de dans şi muzică din care nu au lipsit animatoarele sumar îmbrăcate şi coregrafiile spectaculoase.

 

La finalul spectacolului oferit de reprezentaţii cluburilor, Cabron a susţinut un minirecital. În încheiere, primarul Constanţei i-a invitat pe cei aflaţi în Piaţeta Cazino să-şi continue distracţia în cluburi. El a mai spus că asemenea spectacole vor avea lor în fiecare sâmbătă, până la sfârşitul sezonului, numai că show-ul cluburilor va fi diferit de fiecare dată.

Îmi creşte sufletul de bucurie când văd că sunt peste 10.000 de oameni. Veniţi pe scenă, întoarceţi camerele şi o să vedeţi lume, lume, câtă frunză, câtă iarbă. Veniţi să vă distraţi la Mamaia„, le-a transmis Mazăre jurnaliştilor.

Întrebat dacă va participa şi la carnavalul de săptămâna viitoare, primarul a răspuns: „Nu ştiu, o să mă mai gândesc, dar o să mă mai vedeţi cu siguranţă„.

carnaval mamaiaMazăre a anunţat că în acest sezon va mai fi costumat în Winnetou şi în rege persan, iar la o defilare de modă va fi un rege african.

Anul trecut, Radu Mazăre a defilat pe care alegorice fiind costumat în spartan, sultan, samurai şi maharajah. El a fost prezent şi la două prezentări de modă tot în Mamaia, într-una purtând costumaţia unui aviator american din primul război mondial, iar în cea de-a doua, pe cea a unui ţar. De asemenea, el a fost costumat şi în rege britanic la ultima reprezentaţie a carelor alegorice din Mamaia de anul trecut.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*