Radu Mazăre a fost Nabucodonosor la Carnavalul de la Mamaia

Radu Mazăre a fost Nabucodonosor la Carnavalul de la Mamaia

Mii de turişti au asistat sâmbătă seară la parada desfăşurată în cadrul carnavalului din Mamaia, la care a participat şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, acesta costumându-se în Nabucodonosor, Regele Babilonului.

Edilul a defilat pe un car alegoric al unui club din staţiune, fiind însoţit de câteva modele FashionTV România, şi a salutat mulţimea prezentă pe tot parcusul defilării, din dreptul Hotelului Perla şi până în Piaţeta Cazino.

Carnavalul a debutat cu aria Corul sclavilor din opera Nabucco de Giuseppe Verdi, mixată de DJ Pascal. Apoi, Mazăre le-a spus celor prezenţi să nu uite istoria Babilonului şi să se bucure de viaţă.

Radu Mazăre - Nabucodonosor

Radu Mazăre – Nabucodonosor

Istoria Babilonului, istoria Regelui Nabucodonosor ne învaţă că nimic nu este veşnic pe lumea asta. Oricâte bogăţii, oricâţi bani, oricâte funcţii am aduna, ele dispar, nu mergem cu nimic pe lumea cealaltă. Aşadar, în Mamaia, aţi venit să vă bucuraţi de viaţă, să cântaţi, să dansaţi, cu atât ne alegem din această viaţă şi cu lucrurile bune pe care le facem în faţa lui Dumnezeu. Aceasta este pilda istoriei şi nu trebuie să o uităm niciodată, bogăţiile nu ne îmbogăţesc şi sufletul„, a spus Mazăre.

După scurtul discurs al primarului, a început spectacolul oferit de zece cluburi din Mamaia, fiecare încercând să impresioneze asistenţa prin momente de dans şi momente acrobatice.

Radu Mazăre a fost încântat de spectacol, iar la final a declarat că a fost „cel mai tare” carnaval de până acum.

Sunt impresionat de miile de oameni care sunt aici, cred că sunteţi cu toţii impresionaţi, şi mai ales de faptul că interacţionează cu noi, dansează, se bucură, nu este un spectacol undeva departe de oameni, ci este un carnaval cu noi şi cu oamenii. Cred că în seara asta a fost cel mai tare de până acum, cred că spectacolul a fost foarte frumos, a fost extraordinar de multă lume şi foarte multă bucurie„, a declarat Radu Mazăre.

El a recunoscut că ideea de a se costuma precum Nabucodonosor i-a aparţinut fratelui său, senatorul Alexandru Mazăre.

Ideea cu Nabucodonosor a fost a fratelui meu, Alexandru, senatorul , care este intelectualul familiei. Dacă aţi observat odată cu acest carnaval că este muzica mixată, că sunt costumele, că sunt fetele, aducem un pic de istorie în faţa oamenilor, lucruri despre care nu toţi au învăţat sau ştiau„, a mai spus Mazăre.

Primarul a ţinut să-l felicite şi pe fiul său, Răducu, cel care, îmbrăcat într-un costum de carnaval, a defilat şi el pe un car alegoric.

La acest spectacol a fost prezent şi ambasadorul Braziliei în România, Raymundo Santos Rocha Magno, care a spus că a asistat la un carnaval de nota 10.

Brazilia este ţara cu cel mai mare carnaval din lume şi acest carnaval este fantastic, este de nota 10. Vreau să-i mulţumesc primarului că m-a invitat şi să vă spun că aveţi un primar fantastic„,a afirmat ambasadorul Braziliei în România.

Radu Mazăre a spus că următorul personaj pe care îl va întruchipa va fi Suleyman Magnificul.

Carnaval Mamaia 2013

Carnaval Mamaia 2013

Seara s-a încheiat cu imnul staţiunii Mamaia şi cu un recital oferit de Cabron.

Anul trecut, Radu Mazăre a defilat pe care alegorice timp de patru săptămâni consecutive, având costumaţii diferite: spartan, sultan, samurai şi maharajah. El a fost prezent şi la două prezentări de modă tot în Mamaia, într-una purtând costumaţia unui aviator american din primul război mondial, iar în cea de-a doua, pe cea a unui ţar. De asemenea, el a fost costumat şi în rege britanic la ultima reprezentaţie a carelor alegorice din Mamaia de anul trecut.

 

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 - Cătălin Botezatu - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*