Privilege va fi gazda FashionTV Festival Ibiza

Privilege va fi gazda FashionTV Festival Ibiza

Clubul Privilege din Ibiza este, potrivit Guinness Book of Records, cel mai mare club de noapte din lume, cu o capacitate de 10.000 de persoane. Este supranumit templul muzicii dance.

Privilege va găzdui miercuri, 21 august, FashionTV Festival Ibiza, unde designeri renumiți din România și nu numai vor veni pentru a-și expune cele mai noi colecții vestimentare.

Clădirea clubului Privilege are 25 de metri înălțime și este împărțită în trei: Camera principală și mai noile: Vista Club și Vista Blue. Privilege-ul are 14 baruri, două camere private și mai multe spații în aer liber, cu terase și grădini.

Privilege are cea mai nouă tehnologie pentru a realiza din orice eveniment un spectacol media de înaltă clasă: Un ecran de tip LED de 240 metri pătrați, aruncătoare de flăcări, ventilatoare, lasere multicolore și pirotehnice, 55.000 wați de iluminat, 28.000 de wati de sunet, 5.000 litri de fum lichid, 6.000 de kilograme de confetti…

Dacă anul trecut, la Privilege au venit pentru a cânta și/sau mixa nume precum Wiz Khalifa, 50 cent, Markus Schulz, Red Foo, Solomun, John Digweed sau Peter Hook (New Order / Joy Division), în acest sezon au fost invitați Armin van Buuren (timp de 5 ani desemnat cel mai bun DJ din lume), Will.I.Am, Trey Songz, Hardwell, Sander van Doorn, Pete Tong, Deniz Koyu, Eric Prydz, 2ManyDJs, Laurent Garnier, Vitalic, DJ Oliver, Cristian Varela și mulți, mulți alții.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Cinci designeri români, invitați la aniversarea clubului Privilege | FashionTV Romania

  2. Modelele și designerii români au împânzit Ibiza cu panourile publicitare | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*