Portofino Style

Portofino Style

Portofino este sinonim cu vacanțele glamoroase, imaginile pitorești și  romantismul clasic debordant. Nu degeaba tenorul momentului, Andrea Bocelli, a filmat concertul său din micuțul și cochetul orășel, prezentându-l sub numele Love in Portofino.

O destinație de vacanță chic, ideală pentru cei care nu se simt amenințați de prezența unor nume celebre, gen Rod Steward sau Kylie Minogue, unde peisajele de o frumusete magnifică, te fac să înțelegi de ce Italia este cunoscută ca Bel Paese.

Dacă vacanța în Portofino este deja programată, nu uitați și de codul vestimentar tipic pentru această destinație. Rochiile lungi, din materiale vaporoase, vă vor transforma într-o sirenă modernă. Paleta de culori trebuie să respecte atât sezonul estival cât și peisajul efemer care vă înconjoară. Încercați albastru marin, turcoazul și culoarea verii – coralul.

În timpul zilei mergeți pe varianta clasică și atimpurie a costumului de baie întreg, purtat cu un turban sau o pălărie de paie și o cămașă albă descheiată la nasturi.

Șlapii de plastic pot rămâne acasă, iar în locul lor, espadrilele sau sandalele de gladiator vor fi preferate.

Mai spre seară, look-ul va fi întregit cu o fustă maxi de mătase. Datorită sezonului și bineînțeles al locului ales, eterna bluză cu imprimeu în dungi orizontale nu poate fi lăsată acasă. Ea poate fi purtată cu o pereche de pantaloni albi Capri.

Iar dacă doriți să vă pierdeți complet aerul de turist, vă recomand un șal purtat lejer în jurul gâtului și o pereche de ochelari de soare retro, gen cat-eye sau cei negri, cu lentile alungite, adorați de divele de la Hollywood. (Adina-Laura ACHIM)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*