Petreceri FashionTV și FashionTV Summer Festival, din 1 mai

Petreceri FashionTV și FashionTV Summer Festival, din 1 mai

Mamaia va găzdui în perioada 1 – 5 mai FashionTV Summer Festival, plus petreceri FashionTV în cluburile de pe litoral deschise special pentru 1 Mai.

Autorităţile locale, hotelierii şi proprietarii de cluburi vor organiza concerte, festivaluri de muzică şi modă, dar şi expoziţii şi parade de maşini moderne şi de epocă pentru cei 40.000 de turişti aşteptaţi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, punctul culminant fiind Slujba de Înviere de pe plajă.

corina martinVom avea evenimente şi concerte în majoritatea staţiunilor şi în fiecare club din Mamaia, iar de 1 Mai intrăm împreună în tradiţionala paradă a asociaţiei noastre, cu 50 de maşini off-road, 30 de maşini de epocă şi motociclete, dar şi cu maşini de raliu, care vor promova Raliul Deltei – evenimentul anului în Delta Dunării, anunţat pentru perioada 31 mai – 01 iunie, la Tulcea. Vom încheia şirul evenimentelor organizate pentru minivacanţa de 1 Mai cu sărbătorile pascale, unde aducem Lumina de la malul mării„, a informat preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin (foto sus, în albastru).

În staţiunea Mamaia, petrecerile vor fi deschise în ziua de 1 mai de parada cu maşini de epocă, motociclete, maşini off-road şi de raliu, plus autobuzele etajate, care se vor deplasa pe traseul Mangalia – staţiunile din sudul litoralului – Eforie Sud – Eforie Nord – Constanţa – Mamaia – Năvodari. La această paradă auto se va adăuga o expoziţie în aer liber – Expo Car Show „Conduceţi prudent”, ce va fi organizată în faţa clubului Ego şi în parcarea aferentă, până pe 5 mai, la care vor participa 15 branduri auto de top din România.

Tot în staţiunea Mamaia vor fi organizate zeci de concerte, printre artiştii ce vor evolua în cluburi fiind Pepe, DJ M.O.S., Cabron, Alex Velea, Corina, Amerie, Ruby, DJ Simon&Pascal, DJ Willy Monfret, iar între 3 şi 5 mai va fi organizat festivalul de muzică electronică The Mission 1st of May.

Şi în celelalte staţiuni de pe litoral vor avea loc diferite manifestări şi petreceri pentru turiştii ce vor veni la mare în minivacanţa de 1 Mai. Astfel, la Eforie vor fi organizate petreceri câmpeneşti, concerte de muzică pop, rock şi folclor, „Crosul litoralului” dar şi un concurs de ciclism, în timp ce în Mangalia va fi organizat un Festivalul Florilor, iar plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn va găzdui concerte de muzică electronică.

Atât la Mangalia, cât şi în Mamaia şi Constanţa va fi organizată Slujba de Înviere pe plajă.

Corina Martin precizează că hotelierii şi agenţiile de turism au lansat oferte la nivelul tarifelor de anul trecut şi se înregistrează deja o creştere a cererii de cumpărare a pachetelor turistice cu peste 20 la sută faţă de 2012.

Litoralul Românesc este destinaţia vedetă pentru petrecerea minivacanţei de 1 Mai, destinaţia preferată în primul rând de tinerii amatori de distracţii şi cluburi, dar şi de celelate categorii de turişti, având în vedere că vom deschide sezonul într-o maxi mini-vacanţă în acest an. Am apreciat înţelegerea primului ministru faţă de problemele turismului românesc şi, ca urmare a deciziei sale de acceptare a solicitării noastre de a aproba zilele de 2 şi 3 mai ca zile libere, avem o excelentă ocazie de a organiza evenimente incendiare pentru a deschide în forţă sezonul estival 2013. Ne aşteptăm la un număr record de peste 40.000 de turişti pe litoral„, a mai spus Corina Martin.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Radu Mazăre a prezentat noile ținute ale salvamarilor de pe Litoral - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*