Pantofi din piele tatuată, ultima fiță

Pantofi din piele tatuată, ultima fiță

Pentru oricine care vrea să iasă în evidenţă, tatuajele pe pantofi, realizate de artistul care o tatua şi pe Amy Winehouse, sunt la vânzare acum, pentru preţul de 1.200 de euro.

Dacă numele Henry Hate nu sună familiar, cu siguranţă sunt cunoscute operele sale, de vreme ce Amy Winehouse, Alexander McQueen, Boy George sau Franz Ferdinand sunt doar câţiva dintre artiştii care au fost tatuaţi de el. Iar acum va deveni şi mai cunoscut, graţie colaborării sale cu renumitul designer de pantofi Oliver Sweeney.

O colecţie de pantofi Oxford, cu şiret, în valoare de 1.200 de euro perechea, va fi pusă în vânzare în curând. Aspectul care o diferenţiază este faptul că pantofii sunt tatuaţi, la comandă, de către artistul Henry Hate.

Casa de modă britanică şi VeryFirstTo.com l-au ales pe Hate să realizeze mici opere de artă gravate pe pielea pantofilor, la comanda clienţilor. Perechea de pantofi se vinde alături de certificatul de autentificare.

Abia aşteptam să injectez nişte creativitate şi atitudine proaspătă, creativitate şi originalitate în pantofii pentru bărbaţi. Pantofii lui Oliver Sweeney sunt neaşteptaţi, dar deveniţi pânză pentru munca mea, vor fi şi mai speciali”, a spus artistul.

Sursa: Adevărul

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Musette, inspirată din opera lui Brâncuşi - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*