Oscar 2013. Rochiile care au atras atenţia pe covorul roşu

Oscar 2013. Rochiile care au atras atenţia pe covorul roşu

De la Anne Hathaway la Jessica Chastain şi Jennifer Lawrence, covorul roşu a fost, la ediţia 85 a premiilor Oscar, străbătut de cele mai stilate vedete ale timpurilor noastre, iar rochiile au fost pe măsură.

Actriţele s-au menţinut la înălţime prin rochii gândite de cei mai cunoscuţi designeri ai lumii, în cea mai elegantă noapte a anului de la Hollywood.

Jessica Chastain, una dintre actriţele nominalizate la Oscar în acest an, a apărut pe covorul roşu într-o rochie Armani Prive care i s-a potrivit perfect. Accesoriile alese au fost de la Harry Winston.

Rochia fără bretele i-a pus foarte mult în valoare silueta, oferindu-i un aer retro, completat de machiaj.
Anne Hathaway  a optat pentru o rochie într-o nuanţă pală de la Prada. Accesoriile au fost de la Tiffany’s, actriţa declarându-se o „new-yorkeză veritabilă”.

Reese Witherspoon a fost şi ea o prezenţă electrică pe covorul roşu, purtând o rochie albastră Louis Vuitton. Reese a mărturisit că fiica sa Ava, în vârstă de 13 ani, a ajutat-o să îşi aleagă ţinuta. Bijuteriile Vuitton i-au completat lookul.

Jennifer Aniston a dorit să demonstreze, de parcă ar mai fi fost nevoie, de ce este încă una dintre prezenţele preferate ale criticilor, pe covorul roşu. A reuşit să ne convingă, într-o rochie amplă, roşie, semnată Valentino.

Potrivit Huffington Post, Amanda Seyfried a fost „frumoasă, într-o rochie Alexander McQueen.” Rochia a fost inspirată din toate punctele de vedere: culoare, model, tăietură.

Cine altcineva ar fi putut să îmbrace o rochie eco-friendly de la H&M, dacă nu actriţa Helen Hunt? Trebuie să recunoaştem că a arătat minunat, iar accesoriile au fost destul de scumpe.

Una dintre actriţele care au furat toate privirile a fost şi Amy Adams, cu o rochie incredibil de elegant, semnată de Oscar de la Renta.

Nici ţinuta lui Naomi Watts nu ar putea să fie ignorată, o rochie Armani Prive argintie, cu un decolteu unic.

Legendara Jane Fonda a arătat că eleganţa nu are vârstă. Actriţa s-a prezentat într-o rochie îndrăzneaţă galbenă.

Foto: Huffington Post

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*