Olivia Palermo, muza designerilor

Olivia Palermo, muza designerilor

Descoperită datorită unui reality show American, Olivia Palermo a devenit în scurt timp răsfăţata designerilor de peste ocean dar şi a celor mai celebre case de modă europene.

Profilul ei pe Instagram este urmărit de 2.3 milioane de împătimiţi ai modei, iar pe lângă vacanţele petrecute pe iahtul lui Valentino Garavani şi Giancarlo Giammetti şi a ţinutelor ei spectaculoase, Olivia, se mai remarcă prin căsnicia cu manechinul de origine germană, Johannes Huebl.

Stilul ei bine definit, cu accente preppy este evidenţiat de accesoriile alese. Cu toate că preferă obiecte vestimentare elegante cu un croi clasic, Olivia Palermo nu se sfiază de la alegeri îndrăzneţe, ceea ce ne face să credem că este o adevărată rebelă a modei. Înlocuirea eternei rochii de mireasă cu o ţinută Carolina Herrera din trei piese, doar ne întăreşte această convingere.

Dacă stilul ei va fascinează, propunerile Tommy Hilfiger pentru acest sezon vă vor încânta, căci Olivia Palermo şi soţul ei Johannes Huebl, au fost guest editor pentru designerul american, şi s-au implicat personal în realizarea colecţiei. (Adina Laura Achim)

Imagini: www.oliviapalermo.com

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*