Oana Ciclovan: „Îmi plac hainele vintage și adopt un look urban”

Oana Ciclovan: „Îmi plac hainele vintage și adopt un look urban”

Ocassion s-a născut în 2002, cu un magazin în București, iar în 2005 am pus bazele atelierului de producție condus de designerul Oana Ciclovan. Acum, sub conducerea talentatului designer, brandul este prezent în Italia, Spania, Norvegia, Ungaria, Slovacia, Germania și, cât de curând. urmează o expansiune în SUA și Africa de Sud.

FashionTV România arealizat, pentru dumneavoastră, un scurt interviu cu cea care nu doar ca s-a impus, dar a început să aibă și un cuvânt greu de spus în moda românească: Oana Ciclovan.

 • Ce pregătiţi anul acesta pentru Bucharest Fashion Week?

„Life Style” va fi denumirea colecţiei pret-a-porter care o pregătesc pentru Bucharest Fashion Week, în stilul Urban-Glam care mă reprezintă şi cu care sunt deja obişnuite clientele brand-ului OCASSION.

 • Care este piesa vestimentară favorită? Dar țesătura?

Salopeta este una din piesele „forte” pe care îmi place să o creez şi să o accesorizez, mi se pare că pune bine în valoare feminitatea şi totodată este foarte confortabilă, iar ţesătura preferată este denimul (materialul de jeans).

 • Cu ce sunteţi îmbrăcată în momentul acesta?

Întrucât imi petrec cam 10 ore pe zi în atelier, mă îmbrac sport. Acum de exemplu, port jeansi cu tur puţin lăsat şi un tricou lung în colţuri asimetrice – un fel de uniformă de-a mea :))

 • Ce stil adoptaţi în viaţa de zi cu zi?

Pentru mine confortul este foarte  important în alegerea unei ţinute , îmi plac hainele vintage și adopt un look urban în puţinul timp liber pe care îl am…

 • Unde se găsesc şi se pot achiziţiona creaţiile dumneavoastră?

În acest moment produsele Ocassion se pot achiziţona din magazinele partenere pe care le avem în aproape toate oraşele mari din Romania, online pe site-ul www.starshiners.ro/ocassion, în curând şi de pe site-ul nostru www.ocassion.ro, iar în afara ţării avem magazine partenere Ocassion în Italia (Roma, Milano, Pescara, Modena), Spania – Madrid şi Alicante -, Ungaria, Slovacia, Germania şi Norvegia.

 • Enumerați trei obiecte vestimentare care n-ar trebui să lipsească din garderobă în acest sfârşit de an.

Trei obiecte care nu trebuie să lipseasca din garderobă? Depinde de ce fel de persoană eşti, de cum îţi petreci timpul liber şi de munca pe care o faci… De exemplu mie nu-mi lipsesc jeansii, o ţinută all-black şi un element decorativ (pandativ, ceas, etc.)

 • Ce evenimente aveţi în agendă în luna noiembrie şi decembrie?

Pentru luna Noiembrie  am pregătit lansarea colecţiei Ocassion November 2013 pe care o puteţi viziona atât pe site-ul nostru  cât şi pe pagina Ocassion de pe facebook, iar în luna Decembrie vom participa la Bucharest Fashion Week 🙂

 • Din punct de vedere profesional cum a decurs anul 2013? Ce aşteptări aveţi de la 2014?

Anul 2013 a fost şi mai este încă un an extraordinar din punct de vedere profesional, am ridicat ştacheta brand-ului Ocassion la un nivel internaţional fapt care mă bucură şi cu care nu pot decât să mă mândresc.

Urmează ca în anul în care vine să ne extindem din nou, vom deschide un magazin Ocassion în Africa de Sud şi unul în USA – Miami .

 • Cu ce designer român v-aţi dori să colaboraţi?

Şi, o surpriză, :)) am pregătit un proiect împreună cu designerul Cătălin Botezatu. Vom lansa o linie de jeansi – este o idee de-a mea mai veche care va fi pusă în practică la sfârşitul acestui an.

 • În ce direcţie credeţi că se îndreaptă moda din România?

Cred că avem designeri foarte talentaţi care au ajutat ca moda şi creaţiile româneşti să fie recunoscute şi foarte apreciate în toată lumea.

 • Un sfat pt cititorii FashionTV România?

Dragi cititoare, încercaţi să vă menţineţi mereu pe trend şi să fiţi la curent cu toate noutăţile în materie de fashion, şi cu siguranţă nu veţi trece neobservate 🙂

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
 1. Life Style by Oana Ciclovan | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*