NYANDA de la Brick & Lace, minivacanţă de divă la hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov

NYANDA de la Brick & Lace, minivacanţă de divă la hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov

Frumoasa artistă de renume internaţional, Nyanda de la Brick & Lace, a vizitat Brașovul după ce a susținut un show incendiar la festivalul internațional de modă FashionTV Festival Brașov 2015.

Cântăreața de origine jamaicană care a cucerit topurile din întreaga lume cu „Love is wicked” a surprins publicul cu o prestație live fără cusur într-o ținută a designerului român Andreea Dogaru la evenimentul care a avut loc pe 26 şi 27 iunie în oraşul de la poalele Tampei.

Venită în România pentru colaborarea cu Admiral C4C la piesa „Outta control„, Nyanda a profitat de puținele zile libere și a vizitat odată cu venirea la festival Piața Sfatului și Biserica Neagra din Brașov, Palatul Peleș și Castelul Bran.

Cântăreața s-a relaxat în Poiana Brașov într-o minivacanţă ideală pentru gusturile oricărei dive. A fost cazată la hotelul de 4 stele Piatra Mare, unde s-a delectat cu tratamente SPA, jacuzzi și piscină. A făcut poze ori de cate ori a avut ocazia, a ieşit la plimbare cu echipa sa pentru a savura aerul proaspăt de la noi de la munte şi a fost încantată de preparatele culinare tradiţionale romaneşti pregătite cu măiestrie de bucătarii iscusiţi de la Piatra Mare.

Dar zilele libere nu au ținut-o departe de muzică. Nyanda a surprins personalul hotelului când s-a așezat la pian, instrument de care nu s-a dezlipit preț de câteva ore, în aplauzele personalului locației.

Pe lângă valeitățile de căntăreață și hiturile care au consacrat-o, artista a și compus muzică pentru vedete precum Jennifer Lopez, Christina Agullera ori Pussycat Dolls.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*