Noua colecţie NICHI by George Hojbotă

Noua colecţie NICHI by George Hojbotă

Feminitatea şi sex-appeal-ul divelor de altădată, stilul fabulos al anilor ’40 şi fascinaţia pentru lux şi extravaganţă l-au inspirat pe George Hojbotă în crearea unei colecţii pentru brandul NICHI – Cristina Nichita.

O colecţie în tonuri de albastru, în combinaţie cu gri şi negru, accente de roşu închis compun ceea ce se doreşte a fi articole vestimentare „timeless”. „Încă de la începuturile carierei mele de designer am lucrat alături de nume importante în creaţia românească precum Cătălin Botezatu, Janine sau Nichi.

Ne pregătim pentru Sărbătorile de iarnă cu materiale nobile, fine, precum dantela, catifeaua, mătasea naturala, dar în acelaşi timp punem accent pe doleanţele femeilor, lucrând cu spor la costume business, pline de eleganţă, din materiale deosebite precum buclee, stofă, lână, si brocard. Viitoarele mele proiecte constau în lansarea colecţiilor de toamnă prin evenimente la Iaşi şi Bucureşti. Acest sfârşit de an nu ne lasă timp de repaus deoarece începem lucrul şi la colecţiile pentru Primăvara 2014„, a declarat George Hojbotă în exclusivitate pentru FashionTV România.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. George Hojbotă - designerul anului în România - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*