Noua colecție BSB toamnă-iarnă 2013/2014

Noua colecție BSB toamnă-iarnă 2013/2014

Noua colecție BSB toamnă-iarnă 2013/2014 se remarcă prin texturi contrastante și forme captivante: cămăși vaporoase din mătase, jachete din piele cu gulere ample de blană sau trench coat-uri supradimensionate, tricotaje bogate și confortabile, dar și rochii cu inserții din dantelă luxuriantă.

andreea-marin-si-evangelos-poulios-owner-bsb-13.jpgPentru că fiecare colecție BSB schițează un look urban-chic, comod și versatil, nici sezonul acesta nu puteau lipsi tricourile și bluzele supradimensionate, cu printuri grafice, care, împreună cu jeanșii skinny albaștri, creează un look actual, relaxat și foarte șic.

Paleta cromatică gravitează în zona tonurilor bogate: burgundy, bleumarin sau verde profund, îmblânzite de nuanțe palide, prăfuite. Ca în fiecare sezon rece, negrul este un pion principal al garderobei, conferindu-i eleganță și o notă de rafinament.

La nivel global, rețeaua BSB cuprinde 100 de magazine în Europa și Asia, îndeosebi în regiunea de Sud-Est, în Liban, Turcia, Rusia, Bulgaria, Cipru, Olanda, Albania, Egipt. Cu circa 500 de angajați în total, din care peste 100 în România, BSB este, din punctul de vedere al lui Evangelos Poulios (proprietarul BSB, foto alăturat), cel mai puternic brand local din segmentul său.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. BSB, colecția primăvară-vară 2014 | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*