Nicoleta Lixandru și Sabina Secrii – căștigătoarele Balului Facultății de Georgafie

Nicoleta Lixandru și Sabina Secrii – căștigătoarele Balului Facultății de Georgafie

Nicoleta Lixandru și Sabina Secrii au fost câștigătoarele serii de duminică al Balului Bobocilor Facultății de Geografie din cadrul Universității București, eveniment găzduit de unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală – Fratelli. Nicoleta a câștigat titlul de Miss Boboc, iar Sabina a primit banderola FashionTV România.

Pe cât de frumoase, pe atât de iteligente, câștigătoarele au oferit un interviu în exclusivitate reprezentanților FashionTV România, pe care îl redăm în totalitate:

  • Ce pasiuni ai şi în ce activităţi eşti implicată?

Nicoleta Lixandru: Am două mari pasiuni: geografia și make-up-ul. Sper ca în viitor să le îmbin pe amândouă. Momentan sunt membră a Asociaţiei Studenţilor de Geografie.

Sabina Secrii: Având doar 19 ani şi mulându-mă uneori involuntar după generaţia mea, principalele mele pasiuni sunt călatoritul şi fotografia. Mi-aş dori să pot spune că nu am foarte mult timp liber dar aş fi absurdă, însă de fiecare dată când găsesc o ”portiţă”, ies din oraş. Îmi place să rămân cu multe amintiri, din acest motiv fac multe poze şi mă uit peste ele când îmi e dor.

Cum te-ai caracteriza?

N.L.: Sunt o persoana creativă, cu o imaginaţie bogată. Atunci când sunt implicată într-un proiect sau într-o activitate, încerc să fac totul perfect. Nu îmi place să pierd, dar nici să câştig pe nedrept. Am multe calităţi, dar nici defectele nu lipsesc. Îmi place să-i ajut pe cei care au nevoie de ajutor, de obicei încerc să le arăt oamenilor ceea ce este bine şi ceea ce nu e bine, nu sunt superficială şi nu iau viaţa ca pe o distracţie. Pe lângă acestea pot spune că sunt pretenţioasă, nu sunt foarte sociabilă şi de obicei nu accept ajutorul cuiva, vreau să fac totul prin propriile forţe. Părinţii sunt mândri de mine, mă consideră un copil cuminte, deştept şi frumos, însă nu le place că am multe comentarii de făcut. Prietenii mei mă văd ca o persoană energică, veselă şi iubitoare. Profesorii au fost întotdeauna mulţumiţi de mine, deoarece am încercat să fiu cât mai bună. Mă consider o persoană serioasă, care trăieşte în realitate. Chiar dacă am probleme, încerc să nu-i las pe ceilalţi să vadă în „interiorul” meu.

S.S.: Voi trece direct la subiect pentru că sunt o persoană concisă şi voi începe cu cea mai de preţ calitate a mea şi anume faptul că sunt iubitoare. Îmi iubesc familia, iar ea la randul ei mă iubeşte, mă ţine în puf şi ar face orice pentru mine. Îmi iubesc prietenii fără de care probabil n-aş fi ajuns să conştientizez anumite lucruri, prieteni pe care oricine şi i-ar dori! Îi apreciez enorm pentru că mă accepta fără dar şi poate şi ştiu că şi ei, la randul lor, mă consideră o persoană indispensabilă. Fiind în primul an de facultate, încă încerc să impresionez fiecare profesor în parte. Este foarte greu să te remarci într-un timp atât de scurt când eşti înconjurat de oameni sârguincioşi din toate colţurile tării, dar fiind o fată ambiţioasă şi optimistă cred că voi reuşi să excelez. Îmi plac oamenii care au poveşti în spate şi cred că frumuseţea stă în ochii celui care priveşte. Am un mare defect: sunt foarte emotivă. Obişnuiam să mă consider ”de piatră” dar timpul şi-a făcut bine treaba.

  • Ce inseamnă pentru tine acest titlu?

N.L.:Pentru mine titlul de Miss Boboc nu înseamnă că eu sunt cea mai bună, ci înseamna că ceilalti au vazut ca m-am străduit şi am dat tot ce am putut pentru a face totul perfect.

S.S.: Este o onoare să mă aflu aici, să cunosc oameni minunaţi! Titlul oferit de FashionTV România înseamnă pentru mine o nouă etapă, un progres, un lucru care m-ar face să vreau să muncesc mai mult. Faptul că am fost aleasă la acest concurs a însemnat enorm pentru mine, a fost un sentiment de nedescris. De mică urmăresc prezentări de modă şi m-am gândit că oportunitatea de a putea fi în locul modelelor pe scenă nu poate fi ratat! La început nu am vrut să particip, însă m-am gândit că ar fi o experienţă plăcută şi o amintire frumoasă din facultate.

  • De ce ai ales Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii Bucureşti?

N.L.: Am ales Facultatea de Geografie din cadrul Universității Bucureşti pentru că întotdeauna mi-a plăcut geografia şi mi s-a părut cea mai interesantă materie. Vreau să cunosc mediul care mă înconjoară. Am ales Universitatea Bucureşti pentru că este cea mai bună facultate din ţară.

S.S.: Am marele noroc de a îmbina utilul cu plăcutul pentru că principalele mele pasiuni se leagă de ce vreau să fac în viaţă. Îmi place geografia, îmi place să învăţ şi să descopăr lucruri noi, iar această facultate este cheia viitorului meu.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*