Modelele și designerii români au împânzit Ibiza cu panourile publicitare

Modelele și designerii români au împânzit Ibiza cu panourile publicitare

Designerii Clara Rotescu, Andreea Dogaru, LouLou, Nausica și Cristiana Maria Purdescu, dar și cele mai bune modele FashionTV România au beneficiat de o promovare intensă la Ibiza.

flyerZeci de panouri publicitare, mii de flyere și afișe au împânzit Ibiza anunțând evenimentul FashionTV Festival Ibiza, unde cinci dintre cei mai în vogă creatori români au fost invitați, alături de alți designeri internaționali, pentru a-și prezenta cele mai noi colecții vestimentare în cadrul unui show unic organizat de clubul Privilege cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență.Era și normal de altfel ca cel mai mare club din lume să își asocieze imaginea cu cea mai tare televiziune de modă din lume, FashionTV, care transmite în 193 de țări situate pe tot mapamondul.

Capul de afiș al prezentării de modă a fost ținut de Claudia Neghină și Ioana Francia, două dintre cele mai bine cotate topmodele internaționale, care au defilat, alături de alte manechine din România invitate special în Ibiza pentru acest eveniment monumental.

Clubul Privilege din Ibiza este, potrivit Guinness Book of Records, cel mai mare club de noapte din lume, cu o capacitate de 10.000 de persoane. Este supranumit templul muzicii dance.

FashionTV Festival Ibiza

FashionTV Festival Ibiza

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*