Miss Boboc Spiru – Ana-Maria Georgescu. Iulia Popa – va participa la Miss România

Miss Boboc Spiru – Ana-Maria Georgescu. Iulia Popa – va participa la Miss România

Atmosferă de-a dreptul incendiară duminică seară, la Balul Bobocilor Colegiului Naţional Spiru Haret, eveniment organizat de Young Events. Atmosfera a fost întreținută de Alex Velea şi Grasu XXL.

Miss Boboc a fost desemnată Ana-Maria Georgescu. Iulia Popa va participa la celebrul concurs de frumusețe Miss România, care va avea loc în perioada 1-6 decembrie, în cadrul Bucharest Fashion Week. Iulia este născuta pe 3 iulie 1998 în Bucureşti și are 1,70 metri.

 

  • Ce pasiuni ai şi în ce activităţi eşti implicată?

Ana-Maria Georgescu: Pasiunea mea este dansul. Prima data când am intrat într-o sală de dans a fost la vârsta de 4 ani, învățând arta dansului clasic. Ulterior am început cursurile de dans sportiv la clubul Pygmalion. Antrenorii mei, au crezut în mine chiar de la primul antrenament şi datorită lor acum pot să mă laud cu rezultate foarte bune pe plan naţional.

Iulia Popa: Îmi place foarte mult sportul, în special baschetul, sunt o fire energică. Mă relaxează plimbările lungi, îmi place să merg la concerte, ador călătoriile spontane, să dansez și sムcânt cu toate că nu sunt bună la niciuna dintre cele două, le practic atunci când nu sunt privită. Când eram mică, una din preocupările mele a fost dansul sportiv. L-am practicat 3 ani la Palatul Copiilor și un 1 an mi l-am dedicat baschetului.

  • Ce înseamnă pentru tine acest titlu?

AMG: Pentru mine, titlul de Miss Boboc este o mare realizare, un început memorabil al vieţii de licean şi un posibil un prim pas în domenii similare.

IP: Mă bucur nespus că am fost aleasă să fiu reprezentanta Colegiului la celebrul concurs de frumusețe Miss România și consider că acest lucru reprezintă un bun prilej de promovare în lumea modei. Mulțumesc FashionTV România!

  • Ce te-a determinat să participi la această competiție?

AMG: La început nu am dorit să particip, dar o prietenă foarte bună m-a îndemnat să mă duc la preselecţii şi totodată a avut încredere în mine că voi reuşi. Ea a fost întotdeauna alături de mine, spunându-mi mereu că nu am nimic de pierdut. Aceste cuvinte m-au motivat spre depăşirea propriilor limite.

IP: Am ales să particip la această competiţie pentru a câştiga experienţă, pentru a-mi reaminti cu drag de toate momentele frumoase petrecute aici, pentru a cunoaşte oameni noi şi pentru a mă distra alături de celelalte concurente. Am învaţat lucruri noi, am depus mult efort şi m-am străduit astfel încât totul să iasă bine. Prietenii mi-au fost alături, m-au sprijinit şi m-au încurajat.

De ce ai ales Colegiul Naţional Spiru Haret?

AMG: Primul impuls pentru alegerea liceului a fost din partea mamei, care a terminat liceul „Spiru Haret” în anul 1988. Ulterior m-am interesat despre acesta şi am adunat o mulţime de impresii bune despre profesori, despre colectivul de elevi şi despre activităţile extraşcolare. Aici am întâlnit cadre didactice bine pregătite, cu experienţă în arta predării. Am fost impresionată, venind în vizită dupa înscriere, de clădirea maiestuoasă şi primitoare în care funcţionează liceul, uitilităţile acestuia fiind de talie europeană. La început mi-a fost teama de integrarea în noul colectiv, ulterior, descoperind în noii colegi, o părticică destul de însemnată din personalitatea prietenilor din anii de gimnaziu. Atmosfera din timpul orelor nu este apăsătoare, profesorii încearcă să facă orele plăcute astfel încat noi să ne însuşim cât mai bine materia. Micile glumiţe din timpul orelor ne destind şi ne fac să iubim acel profesor, respectiv materia pe care o predă. Despre viitor nu pot spune un lucru clar, voi lăsa timpul să aleagă pentru mine. Momentan, tot ceea ce îmi doresc este o carieră în dansul sportiv, atât ca dansator cât şi ca instructor. Cât despre studii, probabil voi urma Facultatea de Psihilogie deoarece aceasta mă va ajuta în viaţa de zi cu zi, dar şi în postura de antrenor de dans sportiv.

IP: Am ales Colegiul Naţional Spiru Haret deoarece este o scoala prestigioasă cu rezultate deosebite confirmate de-a lungul anilor, care ştie să răspundă nevoilor tinerei generaţii atât prin activităţiile şcolare cât şi prin cele extraşcolare. Mi-am ales profilul Filologie Intensiv Engleza şi deşi nu a trecut decât o luna şi jumatate de şcoală pot  spune că atât profesorii cât şi colegii mi-au lăsat o impresie plăcută. Atmosfera este de asemenea plăcută, elevii sunt implicaţi în foarte multe activităţi ale şcolii sau chiar şi de voluntariat. Cel mai mult am fost atrasă de trupa de teatru şi sper ca pe viitor să mă implic şi în alte activităţi care sa îmi presare drumul în viaţă numai cu reuşite.

Credit foto: Ivan Vlad Cristian

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*