Miranda Kerr renunță la Victoria’s Secret

Miranda Kerr renunță la Victoria’s Secret

Ajunsă la vârsta de 30 de ani, australianca Miranda Kerr a anunțat că nu îşi va reînnoi contractul cu Victoria’s Secret.

A deveni un „înger”, nume dat manechinelor Victoria’s Secret, este sinonim cu celebritatea și cu un cont frumos în bancă. În timpul celor 35 de ani de existență a mărcii americane de lenjerie feminină, nu mai puțin de 300 de fete superbe au lucrat pentru această firmă. Uneori doar pentru un singur show sau catalog, alteori pentru ani.

Atunci când un „înger” nu mai prezintă pentru Victoria’s Secret, acest lucru nu trece neobservat. Este și cazul australiencei Miranda Kerr, soția actorului Orlando Bloom, care a anunțat, pe 20 aprilie, cu ocazia împlinirii a 30 de ani, că nu va reînnoi contractul cu celebra casă de modă.

Miranda Kerr este, acum, cel de-al șaptelea cel mai bine plătit manechin din lume. Potrivit Forbes, în 2012, Miranda a câștigat 4,5 milioane de dolari.

De când sunt mamă am alte priorități„, spune Miranda Kerr, explicând și care sunt acestea: fiul său Flynn, în vârstă de 2 ani, marca sa de cosmetic, Kora Organics, și angajarea sa în acțiuni de ocrotire a mediului.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Andreea Diaconu, în noul catalog Victoria's Secret | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*