Mineli va asteapta, de luni, intr-un nou sediu

Mineli va asteapta, de luni, intr-un nou sediu

Doua evenimente importante au marcat brandul Mineli vara aceasta: lansarea colectiei de barbati si inaugurarea noului showroom de pe Prelungirea Ghencea nr.93, sector 6.

Vara agitata pentru Ionut Glavan si George Stefanescu, cei doi designeri fonfatori ai brandului Mineli Boutique si detinatori ai titlului „Cel mai bun designer de pantofi din Romania”. Prinsi pana peste cap cu lansarea colectiei de barbati si cu mutatul fabricii, cei doi s-au trezit atacati de Mihai Albu care, printr-o postare pe Facebook, acuza Mineli de plagiat.

Ionut Glavan, la Bucharest Fashion Week - spring

Ionut Glavan, la Bucharest Fashion Week – spring

Pe el (n.r. – Mihai Albu) îl deranjează faptul că noi vindem un anume model de toc la un preţ de cinci ori mai mic decât o face el. Nu este însă tocul nostru, nu are nimeni exclusivitate pe el. E un toc de la o fabrică din Italia, de unde se aprovizionează mulţi alţii, însă faptul că noi îl vindem mult mai ieftin decât o face el, probabil îi strică lui piaţa. Mineli Boutique nu concurează cu Mihai Albu. Noi suntem la o altă clasă, nu vindem scump. Noi avem o fabrică, zece magazine proprii şi peste 50 de clienţi cu lanţuri multibrand, nu facem pantofi într-o vilă care stă să cadă. Dar repet, nu avem un război nici cu Mihai Albu, nici cu altcineva şi suntem fericiţi că toţi clienţii noştri pleacă mulţumiţi de la noi”, a explicat Ionut Glavan (foto sus).

Tot el ne-a spus si care sunt noile tendinte: tocurile galvanizate, cu tenta aurie, iar la pantofii sport – talpile inalte, eventual cu o mica platforma. „Va asteptam la Bucharest Fashion Week (1-6 decembrie, la Ambasad’Or) unde va vom pregati o surpriza pe cinste!„, a incheiat Ionut Glavan.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*