Mihai Albu, nervos pe fosta soție: IULIA, ÎNCETEAZĂ!

Mihai Albu, nervos pe fosta soție: IULIA, ÎNCETEAZĂ!

Designerul Mihai Albu s-a săturat de atacurile fostei sale soții și ia atitudine. Ba chiar îi interzice Iuliei să mai poarte pantofii creați de el.

Mă văd nevoit să aduc câteva precizări menite să clarifice anumite acuzații ce mi-au fost aduse de fosta mea soție. Ma gândesc ca peste ani, fetița mea nu ar trebui să citeasca neadevăruri despre tatăl ei… În ultima lună nu am contactat niciun jurnalist pentru a da relații despre divorțul meu, am fost în schimb de acord să răspund unor solicitări ce mi-au fost adresate de către media. Recunosc că mi-am dorit o separare decentă, pe cale amiabilă la notar, în care familia mea să fie expusă cât mai puțin, în special copilul meu, fapt pentru care, împreună cu Iulia, am decis să nu divulgăm detalii din înțelegerea de partaj și divorțul propriu-zis.

Eu unul nu am dezvăluit NICIUN detaliu, susținând sus și tare că ne-am ocupat de toate aspectele unui divorț amiabil. Nu am vorbit nici despre pensie alimentară, nici despre partaj, nici despre mașina pe care o conducea Iulia, nici despre abonamentul ei telefonic și nici despre cadouri date sau luate înapoi. Este regretabilă poziția fostei mele soții prin care mă acuză pe mine de acțiunile ei și că se mai și simte nevoită să dea explicații. Actele semnate de noi nu sunt publice și singurii care au avut cunoștință au fost părțile și notarul!

Alegerea Iuliei de a se afișa cu un alt bărbat înainte de pronunțarea oficială a divorțului și mai ales expunerea copilului la doar două zile de la oficializarea divorțului cu un cetățean străin despre care Iulia a declarat că s-a purtat ca un adevărat tată cu Mikaela, sunt de neacceptat din punctul meu de vedere. Mikaela a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, separarea părinților, mutarea în casă nouă, nu mai înțelegea de ce mami nu mai stă cu tati, unde e la tati, unde e la mami, unde e la bunica, unde e camera ei, unde e pătuțul ei etc.

Nu înțeleg expunerea excesivă prin alimentarea unor informații “scăpate” în mod intenționat de către Iulia… Am avut la tot pasul de dat explicații, că de ce e pensia așa de mică, că de ce a trebuit să predea auto, de ce are acum alte numere de telefon, că sunt gelos, că sufăr, că nu sufăr, că poartă sau nu mai poartă creațiile mele, că mi-am luat cadourile înapoi…. IULIA, ÎNCETEAZĂ!!! Mikaela are dreptul să știe corect ce s-a întâmplat cu părinții ei! Sunt convins că fosta mea soție va riposta și va răstălmaci totul. IULIA, ÎNCETEAZĂ PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU!

 Sper să fie ultima apariție a Iuliei încălțată cu pantofi MA (n.r. – Mihai Albu), de acum încolo se poartă italienii (n.r. – aluzie la bărbatul cu care s-a afișat fosta soție a lui Mihai Albu, fotografiile apărând în presă), fie chiar și cei care se poartă ca niște adevărați tați…”, spune celebrul architect de pantofi, Mihai Albu.

Iulia și Mihai Albu nu mai formează oficial un cuplu de mai  bine de o săptămână. După ce și-au anunțat intențiile de separare în urmă cu o  lună, cei doi păreau că se înțeleg bine. Cine nu ar fi știut că Iulia și Mihai Albu divorțează, ar fi zis  că tocmai s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Când au ieșit ieri de  la notariat, designerul de pantofi și „flapper girl” s-au ținut strâns de mână,  au fost numai un zâmbet, iar Mihai s-a comportat extrem de protector în preajma  celei care-i devenise, official, fostă soție.

Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la  sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o  fetiţă, pe nume Mikaela.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*